Celebrity News

Hteo je da se razvede od mene, pa da me ponovo zaprosi: Jelena Karleuša o pomirenju sa Duškom

Jelena Karleuša i Duško Tošić su se sporazumno razveli.

Hteo je da se razvede od mene, pa da me ponovo zaprosi: Jelena Karleuša o pomirenju sa Duškom

ata images/M.M. Antonio Ahel

Nakon 16 godina braka Jelena Karleuša i Duško Tošić su se sporazumno razveli. Razvodu je, kako je na Instagramu napisala, prisustvovala samo Jelena.

Pročitajte:Duško se posle razvoda javno obratio Jeleni - Dobra si majka i dobar drug, ali...

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Preko puta mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja. „Druga strana” nije imala drugačiji predlog - napisala je Jelena na Instagramu koja je sada govorila iskreno.

 

F.S.,Antonio Ahel/ATAImages

 

 

-  Duško je odrastao uz mene, imao je 21 godinu kad smo se upoznali - rekla je za Kurir Jelena i otkrila da neće ostati u dobrim odnosima sa Duškom.

- Sada je kasno za takvu vrstu pisanja. Vrlo je nekad kasno. To nikad nije kasno je priča za malo decu. Nekad je vrlo kasno, jer svako ima neki svoj prag tolerancije - ispričala je ona, a sada otkrila da li bi se ponovo udala za Duška.

- Duško i ja smo faktički još u braku dok sudija to ne overi i potpiše. Da je trebalo to da bude tako, ne bismo se ni razvodili. Moram da kažem jednu bizarnu stvar, da je to i bila Duškova ideja: da prvo mora da se razvede od mene da bi ispao što veći muškarac, a da će posle opet da me zaprosi. Od toga nema ništa - ispričala je za Kurir pevačica.

 

 

 

Komentari (0)

Loading