Celebrity News

Posle svih svađa javno pomirenje: Ana Nikolić sve potvrdila - On je jedini muškarac kom se se vratila

Ana Nikolić privatni život krije, ali sada je napravila izuzetak

Posle svih svađa javno pomirenje: Ana Nikolić sve potvrdila - On je jedini muškarac kom se se vratila

aleksandar kaluđerović/ATA Images

Ana Nikolić privatni život krije od svih otkako se razvela od Stefana Đurića Raste. Emotivne partnere nije predstavljala javnosti, pa je veza sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom privukla puno pažnje.

 

Pročitajte: Ana Nikolić otvorila dušu o poznanstvu sa Tonijevom devojkom - Petnaest godina je mlađa od njega (FOTO)

- Ana i Rale se poznaju godinama, ali su počeli intenzivnije da se druže tokom rada na njenom novom albumu, koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. Malo-pomalo, oni su baš postali bliski, a mnogi su uvereni i da između njih ima i nešto više od prijateljstva, te da su oni u ljubavnoj vezi, o kojoj ne žele da govore javno - objasnio izvor za Kurir.

Ana već neko vreme i spava kod Raleta u stanu, čak i svoju ćerku dovodi kod njega na spavanje. Maltene se i preselila, to mogu da vam potvrde sve komšije iz njegove zgrade, u kojoj živi i gde ima muzički studio. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u poslednje vreme više ona kod njega.

Posle brojnih nagađanja Nikolićeva je vezu i potvrdila

- Baš sam pošla da sredim stan, ali to je nemoguće. Tara plus Rale, plus moje stvari i ja. Onda sam logično odlučila da se ne nerviram i kupim sebi nešto. Uvek može gore - napisala je Ana na Instagramu, a onda je stigla informacija da se par rastao zbog njene ljubomore.

Da su se pomirili potvrdila je Ana koja je objavila zajedničku fotografiju 

- Napisa Ana 6. septembra: “Nikada više nećemo biti prijatelji, jer ja se nikada ne vraćam nijednom muškarcu. “ Šta reći?"- napisala je Ana.

 

Komentari (0)

Loading