Celebrity News

To je najbolja stvar koju sam do sada probala: Tamara Paunović za Story otkriva pravila za negovan izgled

Izgled Tamare Paunović je besprekoran

To je najbolja stvar koju sam do sada probala: Tamara Paunović za Story otkriva pravila za negovan izgled

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Jedna od naših najpopularnijih manekenki „zlatne“ generacije modnog studija „Click“ može da se pohvali izgledom iz devojačkih dana.

Izgled Tamare Paunović je besprekoran - bez bora, sjajne linije, dizajnerka brenda koji nosi njeno ime prava je misterija onima koji je ne poznaju. Međutim, jasno je da se u njenom slučaju radi o kombinaciji dobrih gena, pravilne ishrane, treninga i odlične rutine nege.

Pročitajte: Bogdana Ražnatović uslikana u kupaćem kostimu - Treći porođaj ostavio je traga (FOTO)

Beograđanka prodornih plavih očiju i blistavog tena nam je otkrila male tajne dobre nege, ali i to da joj je zdravlje najvažnije.

– Briga o zdravlju mi je na prvom mestu, zato se dobro hranim i vežbam. Ipak, pored svega toga, najbitnije je da sačuvamo zdrav razum u današnje vreme i, koliko možemo, razmišljamo pozitivno.

Tajna dobrog i zdravog izgleda je u nama samima, u stanju našeg uma, u karakteru i energiji koju negujemo u sebi – kaže manekenka koja je otkrila da se najbolje oseća u ležernom stilu, kao i da postoje mali rituali kojima, s vremena na vreme, ume da obraduje njenu sjajno negovanu kožu.

Boško Karanović

 

 

- Zahvalna sam genetici, ali i nega je jako bitna.Trudim se da redovno treniram,volim masaže, kako lica, tako i tela...Redovno idem na tretmane lica kiseonikom i dubinsko čišćenje laserom od kojeg mi koža „prodiše”.

To je najbolja stvar koju sam u kozmetologiji do sada probala, kao zatezanje kože tela pomoću lasera. Takođe, mislim da je tajna dobrog i zdravog izgleda u nama samima, u stanju našeg uma, karaktera i energije koju negujemo – kaže dizajnerka i vlasnica brenda TP i dodaje da je jednostavnost ključ njene nege.

– Moji bjuti rituali su vrlo jednostavni. Obavezno je čišćenje lica mlekom s kiseonikom, a zatim sledi losion i hidratantna krema. Ujutru, posle nanošenja hidratantne kreme, obavezno stavljam toniranu kremu sa zaštitnim faktorom 50. Često nanosim na lice maske na bazi kolagena.

Obožavam noćne maske za lice, s kojima mogu da prespavam. Nedavno sam otkrila masku na bazi puževe sluzi i oduševljena sam njom – kaže zgodna dizajnerka, koja ističe da joj je kosa zaštitni znak i da o njoj već dvadeset pet godina brine Studio „Prostor”. Što se tiče mladalačkog i jedrog izgleda njene kože, ona smatra da je san ključan.

– Pored kućne nege, odnosno stalne hidratacije, smatram da je veoma bitan san. Spavanje je od suštinskog značaja za naš organizam, pa samim tim i za kožu, baš kao i hidriranje - unošenje velike količine vode.

Tokom godina naučila sam da su upravo san, dovoljna količina tečnosti i pravilna ishrana bitniji za izgled kože nego skupe kreme – kaže Tamara koja je poznata po prirodnom izgledu s vrlo malo šminke. Ona je otkrila da godinama pazi šta jede i da zbog toga ima istu kilažu kao na početku karijere:

– Ide mi na ruku to što mi je genetika dobra i nikad nisam bila na dijeti. No, godinama pazim šta jedem jer sam postala alergična na neke namirnice, a po savetu lekara, izbacila sam iz ishrane gluten i mlečne proizvode. Takođe, trudim se da redovno treniram. Pored toga, unosim i suplemente poput cinka, magnezijuma, selena i vitamina C – zaključuje bivši top-model.

 

Komentari (0)

Loading