Celebrity News

Posle mnogo godina stradanja, brat Milene Popović uspeo da se iščupa iz kandži zavisnosti: Vratio nam se naš brat, ujka...

Brat Milene Popović skoro je životom platio svoje greške

Posle mnogo godina stradanja, brat Milene Popović uspeo da se iščupa iz kandži zavisnosti: Vratio nam se naš brat, ujka...

Instagram

Brat Milene Popović uvek je bio u mislima i molitvama državne sekretarke, čak i onda kada na nesreću nije bio deo njenog života.

Kada je trebalo da bira između poroka i porodice, Nikola je birao porok, zbog čega se istoričarka umetnosti plašila da će ga izgubiti.

Pročitajte: Sa mnom i nekako, ali prema mom sinu... Milena Popović kroz suze progovorila o majci Igora Jurića

Uz puno borbe priča u kojoj je brat Milene Popović glavni akter ima srećan kraj, a tek sada kada je sve na svom mestu, ona se oglasila u javnosti.

 

 

Podelila je Milena s pratiocima bolnu istinu, nagoveštavajući da će se uskoro i Nikolin glas čuti.

Takođe je dodala da se nada da će njegova priča pomoći onima koji se bore sa istim problemom i na korak su da unište sebe i svoju porodicu.

- Moći ćete da čujete priču mog rođenog brata Nikole. Posle mnogo godina stradanja, uspeo je da se iščupa iz kandži zavisnosti - počela je izlaganje Milena pa dodala:

 

 

- Naučite od njega, na njegovim greškama jer je on svoje skoro životom platio.

- Zavisnost se teško leči, brzo se širi, uništava živote i čitave porodice. Danas sam ponosna na njega.

Pročitajte: Prva asocijacija na nju je lepota, 2018. godine doživela najgoru bol, a zbog nove ljubavi zamerilo joj pola Srbije

- Srećna što nam se vratio. Vratio se Bogdanu, Krsmanu i Čarni. Vratio nam se naš brat, ujka, sin... Naš Nidžo - zaključila je Popovićeva, koju je javnost smatrala potpuno drugačijom osobom, nadmenom, možda otresitom i pomalo sebičnom.

Instagram

 

Ovom ispovešću dokazala je Milena da je i ona samo čovek od krvi i mesa, da pati, da se bori, odoleva izazovima, ali i da ume i da je zaslužila da voli i bude ponovo voljena.

 

Komentari (0)

Loading