Celebrity News

Marko Bijelić otkrio: Dragana Mirković je slobodna žena (FOTO)

Dragana Mirković razvod ne spominje još od zvaničnog saopštenja

Marko Bijelić otkrio: Dragana Mirković je slobodna žena (FOTO)

Antonio Ahel ATA Images / Instagram

Kada je svojevremeno Dragana Mirković razvod videla kao jedino rešenje njenih i Tonijevih problema, opširno i vrlo iskreno saopštila je to medijima.

U saopštenju je stajalo da već tri godine ona i biznismen ne žive pod istim krovom, što govori u prilog tome da je dobro promislila pre nego što je odlučila da na dve i po decenije dug brak stavi tačku.

Pročitajte: Dragana Mirković obeležila Svetu Trojicu prvi put bez Tonija! Evo ko sad sedi na mestu domaćina, mlad je i prezgodan (FOTO)

Spekulisalo se tada i nagađalo da je treća osoba kriva za sve, ulazilo se i u novčanik estradne umetnice kojoj je nedugo pre pokretanja brakorazvodnog postupka suprug prepisao svu imovinu, najpre dvorac u kom i dalje boravi sa naslednicima Markom i Manuelom.

Antonio Anhel / Ata images

 

Sin i ćerka, kao i brojna publika, najveća su podrška pevačici koja je, po svoj prilici, odlučila u miru da se razvede.

Postoje verovanja da je Toni bio taj koji je sve ovo vreme završnicu kočio, a danas se stvorila sumnja da je do zvaničnog razlaza konačno i došlo.

Pročitajte: To je za mene bio pakao - Dragana Mirković o najtežem periodu života

Sin folk dive objavio je majčine fotografije uz njenu numeru „Slobodna”, čime je, veruje se, nagovestio da je Dragana Mirković razvod napokon privela kraju. Ona je objavu repostovala.

Instagram

 

Iz poštovanja prema fanovima pevačica će vrlo verovatno o tom značajnom trenutku obavestiti medije.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading