Celebrity News

Dete mi je imalo hematom na glavi: Marija Veljković iznela sve detalje nasilja nad njenim sinom

Sin Marije Veljković pretrpeo vršnjačko nasilje

Dete mi je imalo hematom na glavi: Marija Veljković iznela sve detalje nasilja nad njenim sinom

Novi početak youtube printscreen

Sin Marije Veljković pretrpeo vršnjačko nasilje tokom snimanja novog projekta. Majka, koja je ujedno javna ličnost, nije želela da ostane nema na temu vršnjačkog nasilja, te je svoj slučaj i javno iznela.

Osim objave na Fejsbuku, ona je u emisiji "Jutro na Blic" iznela svoju stranu priče:

Pročitajte: Moj sin nije džak za udaranje! Sin Marije Veljković žrtva vršnjačkog nasilja, voditeljka poručila samo jedno

- Niko me iz produkcije nije pitao kako mi je sin, ali dobro je. Pored batina koje je dobio, nije uplašen i jako sam ponosna na njega. Kao roditelj, ne mogu da završim na ovome. Morala sam da dignem glas i kažem šta se desilo - otpočela je ona.

- Produkcija je garantovala da će sve biti u redu, prvo je bio počupan do suza, onda je krenulo koškanje, držali su mu ruke, uzeli telefon, stavili su mu kragnu i rekli mu: "Ako budeš ćutao, nećemo te tući". Kada je krenuo da se brani, izudarali su ga u glavu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Sin Marije Veljković pretrpeo vršnjačko nasilje, dok je na snimanju bio bez pratnje, a voditeljka tvrdi da je produkcija obećala da će deca imati zaštitu.

Sin Marije Veljković pretrpeo vršnjačko nasilje - Oglasila se produkcija

Produkcija je voditeljkine navode demantovala, ali ona tvrdi da je od istih dobila dopis da priznaju da je do incidenta došlo, te da će ubuduće praktikovati fizičko razdvajanje dece.

- Dobila sam dopis gde oni priznaju da se to desilo i da će gledati da decu ubuduće fizički razdvajaju. Kada sam pitala kako su sankcionisali tu decu, oni su ćutali, pa kada je moj advokat pitao, rekli su da je to tajna. Na sva moja pitanja nisu mi dali odgovore. Dete mi je imalo hematom na glavi, od čega ako se ništa nije desilo?

Antonio Anhel / Ata images

 

Angažovala sam advokata s ciljem da čujem kako su sankcionisana ta deca. Taj dečak je isto udario mog sina palicom, oni to sve negiraju. Dakle, ovo nije prvi incident koji je Đurađ pretrpeo - rekla je.

- Moju majku su dva dana nakon toga uznemiravala preko telefona ta deca. Đurađ je zaista sve ovo stoički podneo. Isto tako, ja želim njemu da pokažem da mu čuvam leđa. Ako nasilje ne sankcionišemo, kakvu poruku onda šaljemo deci?

Komentari (0)

Loading