Celebrity News

Drugarice je razotkrile: Prva žena Vojina Ćetkovića stigla u Srbiju zbog posebnog razloga

Bivša žena Vojina Četkovića u Srbiji

Drugarice je razotkrile: Prva žena Vojina Ćetkovića stigla u Srbiju zbog posebnog razloga

Ata Images

Iako je već dve decenije u srećnom i skladnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, jedan od naših najpoželjnijih glumaca iza sebe ima ljubavnu priču koja godinama intrigira javnost.

Pročitajte: Otkrivena tajna imena Slobodine i Vojinove prvorođene bliznakinje!

Naime, na ludi kamen pre Bobe, Vojin je stao 2001. godine sa Natašom Milovanović, nekadašnjom voditeljkom Trećeg kanala, koja je u vreme njihovog poznantstva važila za jedno od omiljenih televizijskih lica, dok je i glumac tada bio u jeku popularnosti koje mu je donela uloga u seriji „Porodično blago”.

Vojin i Nataša venčali su se posle tri godine zabavljanja, međutim o njihovom braku, koji nije dugo potrajao, ne zna se mnogo detalja.

Nakon kraha braka, Vojin je sreću pronašao kraj Slobode koju je sreo na snimanju filma „Zona Zamfirova” i sa kojom je osnovao porodicu, dok je Nataša svoj životni put nastavila daleko od očiju javnosti, odselila se u Pariz gde i danas živi, a u Srbiju dolazi povremeno.

Ovoga puta je imala i lep povod - rođendan drugarice Aleksandre Radović. Fotografija sa ovog lepog slavlja osvanula je na društvenim mrežama, a jasno je da vreme nije uticalo na Natašinu lepotu.

Instagram/Irina Vukotić

 

 

Komentari (0)

Loading