Celebrity News

Jeleni se dogodilo nešto prelepo: Karleuša ćuti o novom dečku, ali Seka je imala šta da kaže

Novi dečko Jelene Karleuše više nije tajna

Jeleni se dogodilo nešto prelepo:  Karleuša ćuti o novom dečku, ali Seka je imala šta da kaže

Ata Images

Novi dečko Jelene Karleuše više nije tajna. Pevačica je sama priznala da, iako se još uvek nije zvanično razvela od Duško Tošića, prema njemu više  ne gaji emocije.

Pročitajte: Jelena sve priznala na rođendan ćerki - Nikin i Atinin tata je...

- Ja se još uvek nisam razvela od Duška, čitav taj proces ide jako sporo. Mi smo u procesu sporazumnog razvoda i nadam se da će se uskoro sve to rešiti. Zvanično smo još u braku. On je otac moje dece i o njemu ću zauvek sve najbolje da govorim.

Zbog Atine i Nike bih za njega skočila i u vatru, ali ja prema njemu više nemam nikakve emocije, najpre zbog toga što su se među nama izdešavale strašne stvari - rekla je Karleuša, kada je i otkrila da u njenom životu postoji neko.

Instagram

 

 

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina, i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio - priznala je Jelena, a sada se na tu temu oglasila i Seka Aleksić.

- Iskreno, nismo o tome pričale, ali mi je drago da je zaljubljena. Zaljubljenost je prelepa stvar i drago mi je - rekla je zagonetno Seka.

 

Komentari (0)

Loading