Celebrity News

Nataša Bekvalac objavila nikad viđenu fotografiju sa venčanja

Venčanje u porodici Bekvalac će se pamtiti

Nataša Bekvalac objavila nikad viđenu fotografiju sa venčanja

Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Bekvalac i njene sestre Dragana i Kristina pravi su primer da je veza među sestrama posebna i neraskidiva.

One su uvek tu jedna za drugu u dobru i zlu, zajedno slave i tuguju, i najveća su podrška jedna drugoj.

Pročitajte: I ona je lepa, plava i ima krv Bekvalčevih - Upoznajte Teodoru, stariju ćerku Dragane Bekvalac (FOTO)

Venčanje u porodici Bekvalac koje će se pamtiti možda i najduže je ono kada se najstarija sestra zavetovala na večnu ljubav Mihajlu Šekularcu.

Njihova ljubav traje već tri decenije

Zajedničkim snagama njih dvoje vode privatni biznis i stvorili su pravu imperiju, a osim uspeha na tom polju, Dragana i njen izabranik mogu se pohvaliti i veoma skladnim brakom punim ljubavi, razumevanja i poštovanja.

Kao kruna velike ljubavi koja traje skoro pa tri decenije na svet su došle Teodora i Sara koje su svoj put, poput popularne tetke, pronašle u svetu muzike.

Mlađa ćerka Sara već gradi uspešnu muzičku karijeru pod pseudonimom Zoi i svima je jako dobro poznata kao prelepa i uspešna devojka, dok se pet godina starija Teodora, iako je manje prisutna u medijima, takođe bavi pevanjem i po lepoti ne zaostaje za sestrom. 

Takmičila se u "Zvezdama Granda", nakon čega je počela da nastupa po klubovima, a poznato je i da se profesionalno bavi jahanjem i često je na hipodromu, gde učestvuje na konjičkim trkama.

Nataša se dana venčanja svoje sestre prisetila i na Instagramu, i to fotografijom na kojoj je sa sestrom Kristinom i roditeljima.

instagram/nataša bekvalac

 

 

Komentari (0)

Loading