Celebrity News

Jelisaveta Orašanin uslikana sa ovim poznatim košarkašem: Od Tea mesecima ni traga ni glasa

Jelisaveta Orašanin u društvu poznatog košarkaša

Jelisaveta Orašanin uslikana sa ovim poznatim košarkašem: Od Tea mesecima ni traga ni glasa

Stefan Tomašević, Antonio Ahel/ATAImages

Prošlo je već nekoliko meseci od kada se u medijima pojavila vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode. Iako je glumica pokušala da stavi tačku na nagađanja, tako što se pojavljivala na svim Zvezdinim utakmicama, kako bi bodrila supruga, njih dvoje ipak dugo nisu viđeni zajedno.

Sada je Jelisaveta Orašanin uhvaćena u društvu poznatog košarkaša, inače dobrog prijatelja svog supruga, što svedoči da je u braku glumice i košarkaškog asa sve uredu.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin spakovala kofere, otišla tamo gde je srce vuče - Ovo je dom (FOTO)

Jelisaveta je na trening otišla sa Bobanom Marijanovićem, koji je porodični prijatelj i time još jednom stavila svima do znanja da je u njenoj porodici sve u redu.

Kako mediji pišu, par je odlučio da svoj brak sačuva te su se odlučili za posetu bračnom terapeutu.

Instagram

 

- Upravo tako. Buran period je iza njih i sada rade na tome da povrate mir i da zaborave skandal i tenziju kroz koje su prošli. U tome im pomaže stručnjak. Angažovali su bračnog savetnika koji tačno zna kako da reši problem. To savetovanje im pomaže da reše uzroke svojih nesuglasica koji im ugrožavaju zajednicu.

Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali dobar stručnjak može pomoći da nauče da iz teške situacije izvuku i iskoriste najbolje stvari, kroz koje će graditi srećniji brak. To su ih posavetovali bliski prijatelji i oni su poslušali. Sada je sve u najboljem redu i nema razloga da ne bude - rekao je izvor za Kurir.

Komentari (0)

Loading