Celebrity News

Nakon saznanja da je Karleuša ćerke odvela iz zemlje, oglasila se Duškova sestra (Foto)

Sestra Duška Tošića uglavnom se do sada držala po strani

Nakon saznanja da je Karleuša ćerke odvela iz zemlje, oglasila se Duškova sestra (Foto)

Boško Karanović/Ata Images

Zaova Jelene Karleuše, ili bolje reći sestra Duška Tošića, nije želela da komentariše priču o razvodu.

Svesna je Katarina da koliko pevačica ima putera na glavi da ih isto toliko ima i fudbaler, zbog čega nije želela da se meša.

Pročitajte: Duško uslikan u privatnom avionu sa brinetom koju svi dobro znate- Grli je, voli i beskrajno joj veruje - Ovo je prava stvar

Uistinu ona je proredila viđanja i putovanja s Karleušom, bratanice viđa kada ih Duško dovede kod nje ili pak kada zajedno otputuju u rodno mesto kod majke.

Iz trenutka nepažnje jedna porodica se raspala, ipak sestra Duška Tošića trudila se da bude pravedna.

Instagram

 

Uvek je Karleuši čestitala rođendan, Niki i Atini je sve najbolje govorila o majci, istovremeno veruje se da je brata savetovala da se kloni tračeva i uprkos učinjenom proba da sačuva svetu zajednicu braka.

S obzirom na to da Duško u svom srcu više nema niti jedno jedino lepo osećanje prema supruzi nikoga ne čudi njegovo ponašanje.

Instagram

 

Tokom protekle dve, tri godine pop diva pokušavala je da balansira, na njeno insistiranje prošli rođendani njenih princeza proslavljeni su sa oba roditelja, bakama, dekama i velikim brojem prijatelja, ove godine dogodila se promena.

Pročitajte: Sestra Duška Tošića se konačno oglasila- Jednom fotografijom svima stavila do znanja šta misli o snaji Jeleni Karleuši

Bez potrebe da udovoljava onima, koji očigledno ne žele više njenu pažnju, odustala je od žurke i odvela naslednice u Diznilend.

Instagram

Pošto su se Atina i Nika na dan rođendana obratile Instagramerima  i sve potvrdile oglasila se i Duškova sestra.

Ona je bratanicama starom fotografijom na kojoj nema Jelene čestitala rođendan.

 

Pametnom dosta, rekli bi stariji.

 

Komentari (0)

Loading