Celebrity News

Miroslav Ilić se u suzama oprostio od Bore Đorđevića: Zamoli svog anđela da...

Miroslav Ilić se oprostio od Bore Đorđevića

Miroslav Ilić se u suzama oprostio od Bore Đorđevića: Zamoli svog anđela da...

Ata Images

Komemorativni skup Bori Đorđeviću, frontmenu Riblje Čorbe, okupio je danas u Čačku veliki broj njegovih prijatelja i poštovalaca. Poslednja želja slavnog muzičara bila je da bude sahranjen u rodnom gradu a prisutnima se obratio i Miroslav Ilić koji je sa Borom išao u školu.

Pročitajte:Slika sa Borine komemoracije kida dušu - Udovica Dubravka se slomila, evo ko je svim srcem uz nju

Miroslav Ilić sa suzama u očima govorio o prijatelju i kolegi

- Saučešće porodici i njegovim saborcima iz Riblje Čorbe. Što bi rekao Bora "Je*i ga, ne izdržah" - rekao je Ilić uz suze pa nastavio:


- Dragi Boro ja se nisam često opraštao, možda nisam najvičniji, ali se nadam da te neću obrukati. Bila je velika privilegija i uzbuđenje podelti sa tobom zlatno doba muzike na ovim prostorima.

Bilo je uzbudljivo i privilegovano. Ti na tvom, a ja na mom frontu. Što se mene tiče, tamo na tom frontu sve što si radio bio si najbolji i najveći, svi mogu da ti pljunu pod prozor. S ponosom sam isticao da smo drugari iz škole. Zamoli svog anđela da pogleda svoj dom, počivaj u miru i nek ti je večna slava - rekao je na komemoraciji  Miroslav a ranije je ispričao kako je proteko njegov poslednji susret sa Borom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Moja supruga i Bora su bili u istom odeljenju. Đorđevića mnogo volim i poštujem sve što je ostavio iza sebe. 

Pročitajte: Najnovije informacije iz Kliničkog centra - Bora Čorba u teškom stanju, lekari se bore za njegov život

Kako je naveo slavuj iz Mrčajevaca, sa školskim drugom i kolegom sreo se nedavno.

- Videli smo se pre mesec dana i tada je sve bilo relativno u redu. Uvek kada bi nam se ukrstili putevi, slatko bismo se ispričali i evocirali uspomene iz minulih, školskih dana. – poručio je Miroslav.

Komentari (0)

Loading