Celebrity News

Toliko ju je priželjkivala! U susret devetoj godišnjici braka Goca Tržan započinje novu životnu etapu (FOTO)

Goca Tržan drugo dete dugi niz godina priželjkuje i to nije tajna

Toliko ju je priželjkivala! U susret devetoj godišnjici braka Goca Tržan započinje novu životnu etapu (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

Niko ne sumnja da bi Radomir Novaković i Goca Tržan drugo dete voleli jednako kao pevačicinu ćerku iz prvog braka

Bez bilo kakve dvojbe pružili bi mu svu svoju pažnju i adekvatan odgoj, kakav većina današnjih, „modernih” roditelja i nema u vidu.

Pročitajte: Trinaest je njihov srećan broj! Posle toliko ljubavi i truda, stigla nagrada - Velika radost u domu Goce Tržan i Raše Novakovića

Taj trojac, zapravo četverac zajedno sa Lenom, bio bi, bez imalo sumnje, idealan, nažalost, sudbinske karte bubnjara i pop zvezde podeljene su tako da su se godinama oni bezuspešno borili za potomstvo.

Šta sve nisu probali i gde nisu išli, kojim sve metodama se nisu podvrgli, jednostavno nije bilo rešenja, što ih, međutim, nije demoralisalo.

Instagram

 

Naprotiv, budući da je Raša u Gocin dom došao kada je njena ćerka iz prvog braka bila jako mala, doživljava je kao svoje dete bez izuzetaka i u svakom smislu, dok i ona njega posmatra kao da joj je rođeni otac.

Bračni par brusio je predivnim odgojem devojčicu, koja je izrasla u divnu, skromnu osobu, druželjubivu, energetski u velikoj meri sličnu Goci, dok je poprimila Rašine ideale.

Šta bi više od toga čovek mogao da očekuje.

Instagram

 

Uzevši sve ovo u obzir, kao i otrežnjujuću rečenicu muža, Goca Tržan prestala je pre par godina da očekuje drugo dete.

Nakon suprugovih par reči kojima joj je jasno stavio do znanja da nju i njihov odnos želi sa detetom ili bez njega, prekinula je da se nada nemogućem.

Pročitatajte: Za sedamnaest godina moja ćerka od oca je dobila samo jedno - Goca Tržan otkrila šta je Ivan Marinković darovao Leni

Posvetila se poslu više nego pre, a čak je preuzela da vodi i jednu televizijsku emisiju.

Instagram

 

„Ako progovorim” krenula je sa novom sezonom, a naredna životna etapa izuzetno je obradovala Gocu i one koji vole kada se u pomenutoj emisiji progovori i kaže ono što do sada javnost nije čula.

Komentari (0)

Loading