Celebrity News

Ćerka Vesne Dedić nije mogla da čeka ni sekundu više, potrčala majci u zagrljaj! Razlog je prelep, suze nisu izostale (FOTO)

Ćerka Vesne Dedić obradovala majku

Ćerka Vesne Dedić nije mogla da čeka ni sekundu više, potrčala majci u zagrljaj! Razlog je prelep, suze nisu izostale (FOTO)

M.P./ATAImages

Ćerka Vesne Dedić za domaću javnost prava je misterija. Kako je u životu svoje majke, autorke emisije „Balkanskom ulicom” i spisateljice, ona najvažnija osoba, Vesna se svojski trudi da privatni život svoje naslednice sačuva od javnosti.

Ipak, pojedini trenuci pravi su blagoslov za majku i ćerku, koje već neko vreme žive na različitim kontinentima. 

Pročitajte: Ćerka Vesne Dedić učinila je majku najsrećnijom! Vesna se oglasila na Instagramu i potvrdila DIVNE VESTI, svi joj čestitaju (FOTO)

Naime, Lenka, koja je u Vesnin život ušla 2001. godine, od prvog dana radost je i ponos svoje majke. Ona je u roku diplomirala na fakultetu u Holandiji, a onda je primljena na doktorat iz biofizike na UCLA univerzitetu u Los Anđelesu.

Danas zbog doktorskih studija ćerka Vesne Dedić živi u Los Anđelesu, a kako dugo nije videla majku, spakovala je kofere i doputovala u Čikago, gde je Vesna imala promociju romana.

Instagram

 

 

- Tri dana sam u Čikagu gledala lice moje Lenke koja je doletela iz Los Anđelesa da me posle devet meseci zagrli... Videla sam lica divnih mladića, devojaka, gospode i dama koji gledaju „Balkanskom ulicom” u Čikagu, Milvokiju, Teksasu, Ohaju... Zagrlila sam preko hiljadu čitateljki na druženju u Milvokiju.

Rasplakali su me kada su se uključili sa video-zida i pričali o meni Saša Matić, Sergej Ćetković, Bojan Vasković... Divila sam se hrabrosti divnih mladića i devojaka koji su na školovanju u Americi. Pričali smo o nesanicama njihovih majki i očeva u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini... i bolelo je - napisala je Vesna u opisu snimka koji je objavila na društvenim mrežima, a čiji je prvi kadar bio upravo dirljiv susret sa ćerkom.

Komentari (0)

Loading