Celebrity News

Htela je četvoro dece, a sad ovako priča! Mirka Vasiljević o porodičnoj situaciji iz koje ne vidi izlaz: A gde je Vujadin?

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ponos su poznatog para

Htela je četvoro dece, a sad ovako priča! Mirka Vasiljević o porodičnoj situaciji iz koje ne vidi izlaz: A gde je Vujadin?

Stefan Tomasevic/ATAImages

Reklo bi se da su deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića privilegovana samim tim što su se rodila u imućnoj poznatoj porodici.

Ako je suditi po najnovijim komentarima glumice, međutim, reklo bi se da je to tek privid ili pak predrasuda.

Pročitajte: Ovako se poštuje svekar! Mirka Vasiljević na premijeru filma dovela sve unuke Duleta Savića, fudbalskoj legendi oči pune suza (FOTO)

Mirka je, naime, nedavno gostovala u „Ekskluzivu”, gde je prvi put priznala da nije spremna da odgovori na baš svaki izazov mame sa četvoro dece.

Istakla je da je svakako blagoslov što se čak četiri puta ostvarila u ulozi majke, ali istovremeno objasnila da je nedostatak vremena ubija.

Antonio Anhel / Ata images

 

Otkrila je Mirka ono što su svi pretpostavili, a to je da nema kad da se posveti sebi, da otputuje ni sama, ni sa Vujadinom ni sa decom.

Deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića svojim školskim obavezama oduzimaju poznatoj brineti poslednji atom snage, što je duhovito prokomentarisala.

Pročitajte: Zadala svekru i svekrvi udarac - Mirka Vasiljević Vujadina navela da napusti dom i pređe kod njenih

- Kada dođe vikend, ja se divim ljudima koji imaju vremena da putuju, budu na nekim livadama, puno vremena imaju za sebe i svoju porodicu.

 

 

- Mi dok se preslišamo, uradimo domaći, evo je nedelja uveče - kazala je glumica, čime je mnoge navela da se pitaju da li ona to sama odgaja Mihajla, Andreja, Adrijanu i Aniku, kada tako priča ili ima i supruga koji savesno obavlja ulogu oca.

 

Komentari (0)

Loading