Celebrity News

U centru pažnje: Ceo Beograd bio na Bajaginom koncertu, a svi se pitali ko je Marko?

Koncert Bajage i Instruktora na Ušću održan je sinoć

U centru pažnje: Ceo Beograd bio na Bajaginom koncertu, a svi se pitali ko je Marko?

F.S./ATAImages

Koncert Bajage i Instruktora na Ušću održan je sinoć, a publika svih generacija je uživala u legendarnim hitovima puna tri sata.

Pročitajte: Sve je otišlo dođavola - Šokiraćete se kada vidite kako izgleda Bajagina nova devojka, da li je ovo moguće? (FOTO)

Bajaga je koncert započeo pesmom „Grad”, a završio legendarnom „442 do Beograda”. 


Na Ušću su uživale brojne poznate ličnosti, kao što su Tamara Dragičević i Petar Benčina, Aleksandar Srećković Kubura, Hristina Popović, Gordan Kičić, Stefan Piale i mnogi drugi.

Bajaga i Instruktori nastupaju zajedno od 1984. godine, a od prošle godine u postavi benda su gitarista Vladimir Čukić i bubnjar Marko Кuzmanović.

Čukić je došao na mesto originalnog basiste Miroslava Cvetkovića Cveleta, dok je Кuzmanović treći bubnjar „Instruktora”, posle Vlade Golubovića iz originalne postave i Čede.

Bubnjar Marko Кuzmanović je bio u pratećem bendu Zdravka Čolića. Završio je srednju muzičku školu u Beogradu i studirao na Кonzervatorijumu u Amsterdamu, odsek džez bubnjevi. Prijatelji ga zovu voždovački Brus Li, jer podseća na majstora borilačkih veština.

Bajaga je pesmu "Kad hodaš" posvetio Bori Đorđeviću koji se već nekoliko dana nalazi u bolnici u Sloveniji.

Komentari (0)

Loading