Celebrity News

Olja i Keba u braku su 40 godina, a ovako je sve počelo: Na dan venčanja plakao sam od Sarajeva do Mostara

Dragan Kojić Keba i Olja u braku su 40 godina

Olja i Keba u braku su 40 godina, a ovako je sve počelo: Na dan venčanja plakao sam od Sarajeva do Mostara

Dejan Milićević

Ove godine svedočili smo da su se razveli brojni brakovi za koje smo mislili da će zauvek trajati. Sa druge strane, svetlih primera bilo je malo, ali ih je bilo. Među njima su Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja.

Dejan Milićević

 

Popularni folker ove godine obeležio je četiri decenije braka i ljubavi sa svojom životnom saputnicom.

Pročitajte: Ovo je jedina fotografija sa venčanja Kebe i Olje i njegov izgled je hit: Da li je mogla da sluti da će je varati u braku? (FOTO)

Olja Kojić je, tim povodom, na Fejsbuku podelila zajedničku fotografiju, uz koju je napisala „Naših 40 godina”.

Na „ludi kamen” stali su 1984, a u braku su dobili dvoje dece – sina Igora, fudbalskog menadžera, i ćerku Natašu, koja se bavi muzikom i već godinama živi u Americi.

Porodičnu idilu pre dvadesetak godina pokušala je da naruši Ljiljana Jevremović, koja je tvrdila da je Dragan Kojić Keba otac njene ćerke Ine.

Slučaj je dugo bio na sudu, a kada je konačno stigla potvrda očinstva, pevač nije pokazao interesovanje da se zbliži sa vanbračnom ćerkom. I tako je ostalo do danas.

Dejan Milićević

 

Gostujući na Grand televiziji, Dragan Kojić Keba prisetio se svog venčanja i ispričao zanimljivu anegdotu.

- Na dan kad sam se ženio plakao sam kao malo dete. I to celim putem, od Sarajeva do Mostara, gde smo išli po devojku – priznao je folker.

Pročitajte: Odavde ju je Keba odveo u raj na Bežanijskoj kosi - Pogledajte kako izgleda kuća Olivere Kojić u Mostaru (FOTO)

Naglasio je da nije plakao zato što se pokajao zbog odluke, već zato što su ga ponele emocije.

- Uvek sam pričao: Ja da se ženim? Nema šanse. Kad bi tetke i babe pokrenule to pitanje, samo sam se sklanjao. A onda, dođe i taj momenat.

- Suze koje su tad izašle više nikada nisu na taj način. I sad se naježim kad se toga setim – priznao je Dragan Kojić Keba, koji je sa suprugom Oljom zakoračio u petu zajedničku deceniju.

 

 

Komentari (0)

Loading