Celebrity News

Niko srećniji od tate: Alba Grašo prvo je naučila da peva, pa da priča i mnogo je slatka kad stane pred mikrofon

Ćerka Petra Graša nasledila je talenat za muziku

Niko srećniji od tate: Alba Grašo prvo je naučila da peva, pa da priča i mnogo je slatka kad stane pred mikrofon

Ata Images

Ćerka Petra Graša nasledila je talenat za muziku

Petar Grašo i Hana Huljić pre dve godine dobili su ćerku Albu, koja im je ulepšala život.

Antonio Ahel / Ata images

 

- Vesela je i predivna, unela je nešto posebno u naš život – izjavila je nedavno Hana, koja je ponovo u drugom stanju. Par je potvrdio da će ove godine porodica postati brojnija za jednog dečaka

Pročitajte: Prve fotografije trudne Hane Huljić - U zagrljaju supruga buduća mama blista, komentari ne prestaju da se nižu

- Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ih ne voli. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan je grozan. To valjda tako treba da bude – ispričao je zgodni pevač u razgovoru za hrvatske medije.

Ćerkicu Albu, Petar Grašo opisuje rečima:

Alba je radoznala, svojeglava, puno peva, galami, počinje polako i da priča. Kao svako dobro dete divlja je, slatka i raste u ljubavi, što je najvažnije.

Kako je otkrio, Alba je počela da peva od svog osmog meseca.

Ata Images

 

Ipak, ako se ima u vidu da joj je tata jedan od najpopularnijih pevača u regionu, a deda Tonči Huljić najveći hitmejker, sklonost male Albe ka muzici ne treba nikoga da čudi.

A da reči Petra Graša o tome kako njegova naslednica peva nisu prazna priča, potvrdio je i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama. 

tik tok printscreen

 

Na njemu se vidi devojčica u pelenama koja bez imalo treme prilazi tatinim klavijaturama, a na mikrofon peva čuvenu pesmu „Ako te pitaju moja ljubavi”.

Naravno, pridružio joj se i Petar, koji nije skrivao sreću i ponos zbog talenta svoje devojčice.

Komentari (0)

Loading