Celebrity News

Olga Odanović juče je proslavila rođendan, a danas ima važniji povod za slavlje: Mnogo sam srećna!

Olga Odanović danas ima važan povod za slavlje

Olga Odanović juče je proslavila rođendan, a danas ima važniji povod za slavlje: Mnogo sam srećna!

Antonio Ahel/ATA Images

Olga Odanović rođena je 29. avgusta 1958. godine, a u zvaničnoj biografiji se kao mesto rođenja navodi slovenački grad Celje.

Instagram, Printscreen K1

 

Omiljena glumica, koja je u dugom i skladnom braku sa kolegom Draganom Petrovićem Peletom, važi za jednu od naših najboljih komičarki. Uprkos brojnim ulogama koje je do sada odigrala, čini se da joj je najveću popularnost donela čuvena Mileva, koju već nekoliko sezona glumi u humorističkoj seriji „Radio Mileva”.

Pročitajte: Prvo je izgubila Mandu, pa njega - Glumica Olga Odanović u suzama – više ništa nije isto

Olga se nedavno vratila sa Filmskog festivala u Sarajevu, gde je dobila prestižnu nagradu „Srce Sarajeva”.

- Nikada ne očekujem da ću dobiti nagradu, pa je tako bilo i ovog puta, iako sam znala da je serija „Radio Mileva” nominovana. Celoj ekipi je bilo lepo na festivalu, uzbudljivo i dinamično.

- Ja sam dete stare Jugoslavije i pamtim neka mnogo lepa vremena u Sarajevu. Tamo sam mnogo puta i igrala predstave. Taj duh grada koji se oseća za vreme festivala je nešto što treba doživeti – rekla je po povratku u Beograd.

Amir Hamzagic/ATA Images

 

Dan nakon svog 66. rođendana Olga Odanović dobila je još jedan povod za slavlje. Avgust 2024. za nju će biti mesec za pamćenje, budući da je otišla u zasluženu penziju.

- Od danas sam zvanično u penziji i mnogo mi je lepo – kazala je glumica u svom prvom intervjuu koji je dala kao penzionerka, i to za Beogradsku hroniku.

Pročitajte: Evo kolika će biti penzija Olge Odanović -  Zakon je neumoljiv

To što odlazi u penziju, istakla je, ne znači ništa osim što će imati malo više vremena da se odmori, pa i da bira koje ponude će prihvatiti.

Novih 40 epizoda omiljene serije „Radio Mileva” biće emitovano do kraja godine, a u planu su i nova snimanja.

 

Komentari (0)

Loading