Celebrity News

Najnovija informacija iz bolnice u Sloveniji: Još nije zvanično, Bora Đorđević je...

Bora Đorđević hospitalizovan je u Sloveniji

Najnovija informacija iz bolnice u Sloveniji: Još nije zvanično, Bora Đorđević je...

Antonio Ahel/ATA Images

Bora Đorđević hospitalizovan je u Kliničko-bolničkom centru u Sloveniji zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

Pročitajte: Borin kolega saopštio najnovije informacije - Nema pozitivnih vibracija da će izaći na dobro

Njegovo stanje je i dalje jako teško, a fanovi širom regiona se mole za njegovo zdravlje.

Inače, bolnica u kojoj Bora leži jedna je od najboljih u Sloveniji, a kod nas je poznata jer se u njoj svojevremeno lečio i doživotni predsednik SFRJ i Saveza komunista Jugoslavije Josip Broz Tito.

Frontmena „Riblje čorbe” svakog dana posećuju supruga Dubravka Milaković, menadžer Bane Obradović i prijatelji, koje lekari svakodnevno obaveštavaju o zdravstvenom stanju bolesnog muzičara.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Kako Kurir nezvanično saznaje klinički konzilijum se svakog jutra sastaje kako bi odlučivali šta može da se učini da bi se poboljšalo zdravstveno stanje Bore Đorđevića.

Prema poslednjim informacijama, Borino stanje je i dalje teško, pa je intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Uz odgovarajuće terapije, lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno oba bubrega i jetra.

- Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije.

Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - rekao je ranije za Kurir Obradović.

Komentari (0)

Loading