Celebrity News

Na svojoj koži je osetila koliko deca mogu biti gruba: Sin Seke Aleksić kreće u drugi razred, a ona ima važnu poruku

Seka Aleksić pred početak školske godine poslala poruku

Na svojoj koži je osetila koliko deca mogu biti gruba: Sin Seke Aleksić kreće u drugi razred, a ona ima važnu poruku

M.A.Ata Images

Seka Aleksić ponosna je mama dva dečaka, Jakova i Jovana. Stariji sin je prošle godine krenuo u prvi razred osnovne škole, dok će mlađi postati školarac za dve godine.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je vrlo posvećena svom roditeljskom zadatku, a nastoji da pomogne i drugoj deci kad god je to moguće.

Pročitajte: Seka podelila lepe vesti, Jakov i Jovan presrećni: Ona stiže!

Tako je, svojevremeno, pružila podršku devojčici koja je trpela vršnjačko nasilje.

- Čim sam saznala za tu vest, nisam oklevala. Odmah su mi se pojavile slike mog detinjstva. Znam, jer sam osetila na sopstvenoj koži kako deca mogu da budu gruba. Brzo sam stupila u kontakt sa njenim roditeljima i njom. Želela sam da stanem pored nje na maturi, kažem joj da se ne plaši i da bude ponosna na ono što jeste – pričala je, tim povodom, Seka Aleksić za HELLO!,

Uoči početka nove školske godine, Seka se oglasila na TikTok profilu i uputila važnu poruku roditeljima.

- Dragi roditelji, evo deca nam kreću u školu za par dana. Volela bih da svi odvojimo vremena i da pričamo sa svojom decom – počela je pevačica, pa nastavila:

- Da im objasnimo da ukoliko neki drug ili drugarica dođu sa istim patikama, to ništa nije čudno. Ništa nije drugačije ukoliko neko dođe sa rancem koji je nosio prošle godine. Ništa nije čudno ukoliko neko ne plaća užinu u školi, donosi od kuće sendvič. To je takođe normalno i ništa nije čudno. Možda nečija mama pravi bolji sendvič nego što je u školi.

Instagram screenshot

 

Seka Aleksić je u svom javnom obraćanju istakla i ovo:

- Volela bih da decu vaspitavamo i učimo tako da shvate da je mnogo bitnije ko je kakav čovek. Da se ljudi dele na dobre i na loše, da ostaju naša dela, ono što uradimo u životu. Uvek ćemo pamtiti, uvek će biti nagrađena, a takođe i nedela. Trudimo se da naša nedela ne dođu nikad ispred nas.

- Deci želim srećan polazak u školu, roditeljima mnogo strpljenja, ljubavi i pažnje, nastavnicima i roditeljima takođe mnogo strpljenja, ljubavi. Hvala vam što zajedno sa nama edukujete našu decu – zaključila je Seka Aleksić.

 

Komentari (0)

Loading