Celebrity News

Da li je vreme za dijetu: Bajaga obukao dres omiljenog kluba, pa pokazao i što nije planirao

Momčilo Bajagić Bajaga se ugojio

Da li je vreme za dijetu: Bajaga obukao dres omiljenog kluba, pa pokazao i što nije planirao

Dušan Milenković/ATAImages

Momčilo Bajagić Bajaga bio je i ostao verni navijač crveno-belih, pa ne čudi što nije želeo da propusti ni utakmicu između Crvene zvezde i norveškog tima Bode Glimt. Omiljeni tim bodrio je sa tribina, a na kraju je zajedno sa fudbalerima proslavio plasman u Ligu šampiona.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Istovremeno, i crveno-beli su ukazali dužnu pažnju slavnom muzičaru. Tako je Bajaga, pre početka meča, dobio crveno-beli dres sa brojem 40, koji označava trajanje i jubilej benda Bajaga i instruktori.

Pročitajte: Ispovest Momčila Bajagića Bajage ledi krv u žilama! Bez viskija nisam izlazio na binu, supruga to nije mogla da podnese

Njihove pesme redovno se čuju na utakmicama Crvene zvezde, a čuće se i krajem meseca na Kalemegdanu, za kada je zakazan veliki beogradski koncert.

Iako priznati muzičar često nastupa i, po svemu sudeći, u dobroj je kondiciji, nije prošlo neprimećeno da je nabacio koji kilogram viška.

Dušan Milenković/ATAImages

 

To je posebno došlo do izražaja kada je obukao fudbalski dres, u kojem je pozdravio navijače, ali i pozirao foto-reporterima.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Momčilo Bajagić Bajaga je ove godine proslavio 64. rođendan, otac je dvoje odrasle dece, pa sa jedne strane moglo bi mu se „progledati kroz prste” zbog činjenice da se opustio. Osim toga, nedavno se i razveo od supruge Emilije sa kojom je proveo više od tri decenije i započeo novo životno poglavlje, i sve je to ostavilo svog traga.

Pročitajte: Sve ostavio Emiliji i pobegao u njen zagrljaj - Ovo je devojka u čiji se stan uselio Momčilo Bajagić Bajaga (FOTO)

Opet, nema sumnje da bi se bolje osećao, pa i izgledao kada bi se vratio u staru formu.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Uz neku dijetu i malo više fizičke aktivnosti, eto nama starog Bajage.

Komentari (0)

Loading