Celebrity News

Kakva Italija, kakvi bakrači... Ovo je pravo poreklo devojke Lazara Ristovskog: Sve se saznalo (FOTO)

Devojka Lazara Ristovskog nikada nije krila svoje poreklo

Kakva Italija, kakvi bakrači... Ovo je pravo poreklo devojke Lazara Ristovskog: Sve se saznalo (FOTO)

Instagram

Devojka Lazara Ristovskog od prvog dana pod pritiskom je medija i javnosti, ipak čini se da nju to mnogo ne dotiče.

Simpatična Anica Lazić, navodno svršena studentkinja italijanskog, ne obazire se na osude i pridike, naprotiv čini se da svojim ponašanjem ona namerno bode oči onima koji se protive njenoj vezi sa glumcem.

Pročitajte: U vezi Lazara Ristovskog i Anice Lazić nastupili novi momenti - Na red je došla sreća (FOTO)

Osim objava na svom profilu, Anica i te kako ume da isprovocira komentarima na Instagram stranici Verice Rakočević, koja je zbog ljubavnog izbora podržava.

 

 

Na stranici svog 39 godina starijeg izabranika takođe je aktivna, a nedavno je uočena i njena konstatacija na objavi urednice emisije „Balkanskom ulicom” Vesne Dedić.

Naime, voditeljka se pohvalila da ulazi u novu sezonu projekta iza kojeg stoji srcem i dušom rečima:

- Vreme prolazi, ali priče o ljudima ostaju. Idemo dalje Balkanskom ulicom. Nova špica, nova scenografija, novi studio i nova programska šema sa vrhunskom ekipom autora će učiniti da od septembra, od jutra do večeri imate milion razloga da gledate Televiziju Blic.

 

 

- Želim dobrodošlicu svim mojim kolegama koji su se priključili timu. Srećan početak @majanikolicmaja @danilomasojevic @veceivan sa kojima opet igram u istom timu.

- Hvala i svim momcima na savršenoj produkciji snimanja špice 23. TV sezone moje emisije. I policiji koja je imala strpljenja celog dana na 40 stepeni u hladu da zbog snimanja i jednog boljeg kadra zatvara najprometnije saobraćajnice.

Pročitajte: Ni godinu dana veze nisu dočekali, a devojka Lazara Ristovskog rekla kraj: Prevaziđen je, ljudi nestaju iz vašeg života spontano

- Hvala prolaznicima i vozačima koji se nisu ljutili, već srdačno mahali i sa ljubavlju izgovarali :Balkanskom ulicom, jedva čekamo Zauvek u srcu - napisala je Vesna, na šta joj je devojka Lazara Ristovskog dodala:

- Ulica u kojoj sam odrasla.

Instagram

 

Na ovaj način Anica je potvrdila da je njen izlet u Italiji, odakle se pisalo da potiče, bio samo školovanja radi, te da je rodom iz Srbije, tačnije iz samog srca prestonice.

 

Komentari (0)

Loading