Celebrity News

Dubravka Mijatović dobila „nepristojnu” ponudu, njen odgovor sve iznenadio

Dubravka Mijatović odbila da se slika za Playboy

Dubravka Mijatović dobila „nepristojnu” ponudu, njen odgovor sve iznenadio

Stefan Tomasevic/ATAImages

Dubravka Mijatović bila je i ostala jedna od najlepših dama našeg glumišta. Fatalna Beograđanka rođena je 27. decembra 1968. godine.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Publika ju je upoznala još dok je, kao devojčurak, igrala uz Milenu Dravić, kasnije zavolela u Boljem životu, a onda su se uloge samo nizale.

Pročitajte: Ne drži dijete, bez ijedne estetske korekcije -  Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović u 55. godini

Dubravka Mijatović, kao što je poznato, udavala se dva puta i oba puta je birala kolege. Sa Goranom Radakovićem ima ćerku Ivu, dok je sa Marinkom Madžgaljem dobila ćerku Saru.

Iako vešto krije privatnost, lepa glumica važi za ženu koja svojom pojavom i stavom inspiriše dame, tim pre što nije podlegla trendu estetskih korekcija.

Uprkos tome što je e zakoračila u šestu deceniju života, sudeći po njenom fantastičnom izgledu u to je teško poverovati.

- Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i rano je za to. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja je iskoristila estetsku hirurgiju da se malo ulepša.

- Ipak, uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala – rekla je Dubravka jednom prilikom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Izgled Dubravke Mijatović, ali i njena ogromna popularnost, podstakli su svojevremeno uredništvo magazina Playboy da joj predloži da napravi set fotografija koje bi oni objavili.

Njen odgovor bio je neočekivan, a svakako duhovit.

Rekla sam im da nemam šta da obujem – priznala je svojevremeno, gostujući u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

- Ja vozim, pa su mi oguljeni vrhovi svih cipela koje imam, tako da stvarno nisam imala šta da obujem za to slikanje – rekla je Dubravka Mijatović uz smeh.

 

Komentari (0)

Loading