Celebrity News

Danas je Velika Gospojina: Jelena i Ivan ovaj praznik obeležavaju dva puta godišnje, iz dva razloga

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić slave godišnjicu braka

Danas je Velika Gospojina: Jelena i Ivan ovaj praznik obeležavaju dva puta godišnje, iz dva razloga

Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najharizmatičnijih i najskladnijih bračnih parova iz javnog života. Poslednjih godina sve češće na sceni prepliću i svoje glumačko-muzičke talente, na radost brojnih poštovalaca.

Miloš Nadaždin

 

Ivan i Jelena venčali su se pre 13 godina, u Gornjem Milanovcu, a o popularnosti koju su uživali i tada, baš kao i danas, svedoči činjenica da ih je do crkve ispratilo celo mesto.

Pročitajte: Idealna razlika u godinama za brak - Da li znate koliko je Ivan Bosiljčić stariji od Jelene Tomašević

Zanimljivo je da ni mlada ni mladoženja nemaju veze sa Gornjim Milanovcem. Naime, Jelena je rodom iz Kragujevca, a Ivan iz Užica.

- Naš porodični prijatelj, vladika Hrizostom, koji je u tom trenutku bio teško bolestan, izrazio je želju da nas venča u Gornjem Milanovcu, jer je loše podnosio putovanja. Imao je samo jednu molbu, da činu venčanja prisustvuje najuži krug ljudi – pričao je Ivan za HELLO!.

Iako su mladenci do oltara krenuli samo sa kumovima, uz put su im se pridružili mnogi meštani, koji su došli da ih podrže u najradosnijem činu.

- Tu su bili trubači, zastave, prisutni su igrali kolo, a svi su čekali samo nas. Ni vladika, ni mi nismo očekivali tako nešto - priznali su.

Ata Images

 

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić venčali su se na današnji dan, pre 13 godina. Godišnjicu slave dva puta u istom mesecu.

- Uglavnom se 15. avgusta zadesimo u Grčkoj, a tog dana je po njihovom kalendaru praznik Velika Gospojina. Tada obeležimo dan našeg venčanja, a onda po povratku kući slavimo još jednom, 28. avgusta, kada je kod nas Velika Gospojina – otkrio je poznati par.

Pročitajte: O venčanju Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević i danas se priča - Prijatelji su bili u šoku

Neko bi rekao da je broj 13 baksuzan, ali Jelena i Ivan ne misle tako, šta više.

“Na današnji dan pre 13 godina,” poručila je lepa pevačica na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je sa suprugom.

 

 

 

Inače, malo je poznato da je Ivan, baš na Veliku Gospojinu, preživeo saobraćajani udes nadomak rodnog grada. Od tog dana, veliki praznik slavi kao drugi rođendan.

 

 

Komentari (0)

Loading