Celebrity News

Suzana Jovanović prvi put progovorila o bolesti! U procesu sam lečenja

Zdravstveno stanje Suzane Jovanović zahtevalo je ozbiljnu lekarsku kontrolu

Suzana Jovanović prvi put progovorila o bolesti! U procesu sam lečenja

Ata Images/Antonio Ahel

Na prvi pogled reklo bi se da je zdravstveno stanje Suzane Jovanović nikad bolje.

Folkerka, inače supruga kreativnog direktora Saše Popovića, iz godine u godinu izgleda sve lepše.

Pročitajte: Suzana Jovanović iznela POTRESNE DETALJE iz svog doma - Uhvatio me je za rep i počeo da trese, plakala sam i tražila pomoć (FOTO)

Komentari su da pevačica i mama dvoje naslednika stari kao vino.

Pre izvesnog vremena ona je obavila neke korekcije na licu, a čini se da se pozabavila i ishranom, te sada može da parira daleko mlađim koleginicama.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Višak kilograma, koji ju je ranije mučio, doznalo se da je rezultat zdravstvenih problema. 

Zdravstveno stanje Suzane Jovanović bilo je narušeno usled stresa.

Pojačana funkcija štitne žlezde navodno je usledila nakon razvoda od prvog supruga Radeta Zdravkovića, sa kojim je njen sin Danijel prekinuo svaku komunikaciju, dok su joj dodatno naštetila tadašnja poslovna angažovanja.

Pročitajte: Bilo nas je više od 20 u prostoriji, a ja sam spavala kao u hotelu sa sedam zvezdica - Suzana Jovanović prenoćila u manastiru

- Sve to što mi se dešavalo u životu, od šou-biznisa, preko mog posla i problema, to sam sve podnosila sa osmehom na licu, a u stvari sam sve to preživljavala u sebi, što se kasnije odrazilo na štitnu žleždu sa kojom imam problem, ali uspešno to lečim i održavam lekovima - kazala je svojevremeno Suzana.

Petar Đorđević

 

Prvi put tada ona je stvari nazvala pravim imenom - problemima i o njima pričala za javnost. Da se to nije dogodilo, mnogi bi poverovali da Saletova supruga nema ni jednu jedinu muku, te da živi u blagostanju.

Komentari (0)

Loading