Celebrity News

Posle Igre sudbine ostala je gorčina: Izdaja prijatelja je nešto što ne očekujete, ali ...

Milica Milša progovorila o bivšim prijateljima iz Igre sudbine

Posle Igre sudbine ostala je gorčina: Izdaja prijatelja je nešto što ne očekujete, ali ...

Ata Images

Zvuči skoro neverovatno, ali činjenica je da je Milica Milša na javnoj sceni punih 40 godina.

Instagram

 

Veliku popularnost stekla je u serijama nedavno preminulog Siniše Pavića: „Bolji život”, „Srećni ljudi”, „Porodično blago”, „Junaci našeg doba”...

- Imala sam sreću da me je Siniša zapazio u mojoj prvoj predstavi ‘Ženski orkestar’. Tada sam imala 21 godinu i bila na drugoj godini FDU. Pozvao me je da se priključim ekipi serije ‘Bolji život’ i tako je sve krenulo. Onda me je zvao za ‘Srećne ljude’. Ponosna sam što je te uloge pisao baš za mene – rekla je u razgovoru za Informer.

Pročitajte: Iza kulisa „Igre sudbine”! Milica Milša otkriva koje su glumice ZBOG NJE dobile ulogu u seriji (FOTO)

Poslednjih godina Milica Milša ostvarila je dve zapažene glavne uloge u telenovelama „Zakopane tajne”, a pre toga u „Igri sudbine”.

U oba slučaja scenario je pisao njen suprug Žarko Jokanović, a oboje su se trudili da uposle brojne glumce, među kojima su bili i njihovi prijatelji.

Ata Images

 

Mnogi misle da je Milica Milša iz „Igre sudbine” izašla puna gorčine. Prethodno je na setu najgledanije srpske sapunice provela tri i po godine. Vest o prestanku saradnje gledaoci su tada komentarisali u neverici, tražeći objašnjenje za neočekivani rastanak sa Adom Kanački.

- Žarko više ne piše „Igru sudbine”, a ja nikada više neću igrati Adu Kanački. Priča da ću se vratiti u seriju je obična podmetačina, koja ima za cilj da bude mamac publici koja voli taj lik – govorila je tada glavna junakinja.

Pročitajte: Prva fotografija doma Milice Milše i Žarka Jokanovića otkako su se uselili u PENTHAUS otkriva mnogo toga (FOTO)

O onome što se dešavalo iza kulisa, Milica Milša danas kaže:

- Nismo želeli da pristanemo na neke ucene, a izdaja prijatelja je nešto što čovek nikada ne očekuje. Ali, bolje i tada nego kasnije. Bolje da ranije shvatite s kim imate posla nego mnogo kasnije.

 

Komentari (2)

Loading
da da

14:17 26.08.2024

Nadobudna razmažena devojčica u telu žene u klimaxu... sad joj niko i ništa ne valja...sad kad se uhvatila za ludog Žexa pa ga ne pušta ...i ona i onaj njen vrli mužić pužić ... ne skidaju se sa ekrana i portala ...aman ljudi ...sjašite već jednom...