Celebrity News

Znate li koliko godina ima Rada Manojlović? Danas joj je rođendan, a slavlje je duplo

Rada Manojlović slavi rođendan

Znate li koliko godina ima Rada Manojlović? Danas joj je rođendan, a slavlje je duplo

M.M./ATAImages

Iako često ističe da je rodom iz sela Četereže, gde i danas rado odlazi u porodičnu kuću, Rada Manojlović je rođena u Požarevcu, i to na današnji dan.

Dejan Milićević

 

Atraktivna pevačica, koja se publici predstavila u trećoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda”, kada je zauzela drugo mesto, na javnoj sceni je 17 godina. Skoro pola svog života.

Pročitajte: Udaje se Rada Manojlović! Svadba se sprema, ovo su detalji

Rada Manojlović svet je ugledala 1985. godine, tako da danas proslavlja 39. rođendan.

Iako je red da slavljenica na svoj dan dobija poklone, Rada je odlučila da poklonom obraduje one koji je vole i podržavaju od početka njene karijere.

Uz kadrove iz novih spotova, uputila je reči zahvalnosti onima koji su najviše verovali u nju.

- Najveću zahvalnost dugujem mojoj sestri Maji i Vladimiru Rankoviću koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat, Prva Dama, konačno ugleda svetlost dana.

Instagram screenshot

 

- Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove – poručila je Rada Manojlović.

Pevačica se posebno obratila fanovima uz reči zahvalnosti što su strpljivo čekali novi album i konstantno joj davali motivaciju da da sve od sebe.

Instagram screenshot

 

 

Komentari (1)

Loading