Celebrity News

Da li ovako izgleda žena koja se porodila pre mesec dana: Nina Seničar prošetala crvenim tepihom na Festivalu u Sarajevu

Nina Seničar zablistala na filmskom festivalu u Sarajevu

Da li ovako izgleda žena koja se porodila pre mesec dana: Nina Seničar prošetala crvenim tepihom na Festivalu u Sarajevu

Photo by Amy Sussman/Getty Images Via Guliver

Nina Seničar i njen suprug, holivudski glumac Džej Elis, sredinom jula po drugi put su postali roditelji. Četiri i po godine posle ćerke Nore Grejs u dom glumačko-bračnog para stigao je i sin.

Amy Sussman/Getty Images

 

Dečak je rođen 11. jula, ali je zanosna Novosađanka vest o proširenju porodice podelila dva dana kasnije. “Wow, we have a son!”, oduševljeno je poručila u objavi na Instagramu.

Pročitajte: Mislili ste da je u Americi samo luksuz? Dobro pogledajte gde Nina Seničar živi sa mužem, konačno imamo dokaz njihovog pravog života (FOTO)

Naslednik lepe glumice, koji je na svet došao u Americi, poneo je ime Noa Grejs Elis.

Nina Seničar je tokom trudnoće bila aktivna sve do odlaska u porodilište. Štaviše, sa suprugom je viđena na nekoliko gala događaja, gde je sve oduševila besprekornim izgledom.

Slična situacija ponovila se i ovih dana, kada se Nina pojavila na crvenom tepihu prestižnog "Sarajevo film festivala". Za prvo pojavljivanje u javnosti nakon porođaja izabrala je maksi kreaciju pastelnoroze boje, koja je istakla njenu vitku figuru.

Instagram screenshot

 

Iako je veći deo života provela u modelingu, Nina Seničar se polako okreće glumi. Publiku je očarala u seriji “Popadija, gde je stala rame uz rame sa iskusnim glumcima.

- Ovo je prvi put da sam na ovom festivalu i baš sam uzbuđena. Divna je atmosfera. Ja sam bila na velikim festivalima, u Kanu, Veneciji. Ali, nekako mi je ovde baš posebno, baš mi se sviđa.

- Drago mi je što vidim ovaj grad u punom sjaju, sa nekim nasmejanim ljudima - poručila je Nina Seničar kojoj majčinstvo, po svemu sudeći, prija.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading