Celebrity News

Tanja Savić sve isplanirala do najstinijeg detalja, pa usledio hladan tuš: Svi čekaju da se pevačica oglasi

Tanja Savić u problemu

Tanja Savić sve isplanirala do najstinijeg detalja, pa usledio hladan tuš: Svi čekaju da se pevačica oglasi

Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić u problemu, svi čekaju da čuju šta ima da kaže. Naime pevačica je nakon trubulentnog perioda pronašla sreću pokraj pilota Muhameda Mukija Bešića, koji je od nje mlađi 11 godina.

Da imaju zajedničke planove za budućnost, nije krila.

Pročitajte: Tanja Savić otpočela zajednički život sa Mukijem, pa svekru i svekrvi poručila - Nikoga ne treba da zanima kako ja živim, sama plaćam račune

- Kad mi prođe album, Arena, onda će biti svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram da to uradim, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću da planiram i venčanje. Samo da zdravlje posluži - kaže pevačica pa dodaje da je njen verenik pravi uzor njenim sinovima:

- Muki ih je razmazio, sa merom. On je baš onako pravi uzor njima, kako treba da se ponaša otac prema svojoj deci. On ima autoritet prema njima, dečaci su uzrasta 12 i 13 godina. Ja sam brižna mama, uvek sam i bila - kazala je Tanja Savić nedavno, ali sada je došlo do promene planove.

Instagram

 

 

Naime, kako pišu domaći mediji dok Tanja vrši poslednje pripreme za spektakl, a kako je sada otkriveno, zbog zakazanog ATP turnira, koncert bi trebalo da bude održan u drugoj polovini novembra.

Podsetimo, Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) saopštila je juče da će od 3. do 9. novembra ove godine u Beogradu biti održan turnir iz serije 250. I to u Beogradskoj areni, baš gde je svoj solistički koncert zakazala Tanja.

M.M./ATAImages

 

 

– Zahvalni smo što smo dobili priliku da organizujemo još jedan ATP 250 turnir, ovog puta na tvrdoj podlozi. Beograd je imao uspešnu istoriju turnira na tvrdoj podlozi, jer su neki od najuzbudljivijih mečeva i finala Dejvis kupa ovde odigrani pre mnogo godina. Uzbuđeni smo što ćemo da nastavimo sa ovom tradicijom i da pokušamo da sve učinimo još uzbudljivijim i boljim, ovog puta sa ATP turnirom – rekao je direktor turnira Beograd open Đorđe Đoković.

Pevačica se još ovim povodom nije oglasila.

 

Komentari (0)

Loading