Celebrity News

Prva izjava Jovane Stojiljković nakon potvrde da sa Goranom Bogdanom čeka bebu: Srećna sam (FOTO)

Trudna Jovana Stojiljković blista

Prva izjava Jovane Stojiljković nakon potvrde da sa Goranom Bogdanom čeka bebu: Srećna sam (FOTO)

Boško Karanović

Da je trudna Jovana Stojiljković, doznalo se na jednom od javnih prijema, kada se lepa glumica pojavila u širokoj haljini ispod koje se nazirao stomačić.

Budući da nema običaj da nosi široke komade i da je bilo očigledno da se nije samo ugojila, ništa drugo nije preostalo nego da se zaključi da dramska umetnica sa kolegom Goranom Bogdanom čeka bebu.

Pročitajte: Jovana Stojiljković i Olga Danilović se nadale da će ih oženiti, a Bogdan Bogdanović grli OVU pevačicu - Pred svima je ljubi

Nemaju Jovana i Bogdan običaj da za javnost govore o svojoj privatnosti stoga je i činjenica da očekuju prinovu dugo ostala tajna za sve.

ata image/F.S.

 

Pojavljivanjem pred foto-reporterima glumica je očigledno želela da izađe iz mraka, a zašto i ne bi kada je divna vest u pitanju.

Ako je suditi po veličini stomaka, trudna Jovana Stojiljković trebalo bi da se porodi do kraja godine, što će u velikoj meri korigovati njen i stil života njenog izabranika.

Očekuje se i venčanje, što će takođe ostati pod velom tajne kao i to gde će glumački par odgajati sina ili ćerku, u domu u Beogradu ili Zagrebu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Do sada su oni živeli na dve lokacije, nekada i tri u zavisnosti od toga gde rade, sada će to, bar u Jovaninom slučaju morati da se menja.

Glumački, takozvani čergarski život za nju je privremeno obustavljen, ali budući da je čeka ostvarenje najlepšeg sna ona za to ne mari.

Pročitajte: Predivne vesti stižu iz doma Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković - Svi čestitaju porodica je samo to čekala

Mali je broj onih koji odistinski poznaju Jovanu, a upravo oni potvrdiće da je divna osoba, talentovana, mudra ali najpre skromna.

 

 

U prilog tome govori i njena izjava koja kruži Internetom otkako se doznalo da je u drugom stanju:

- Nekada sam srećna što mogu…, što sam zdrava. I što dišem i što imam mir neki svoj- kazala je ranije.

 

Komentari (0)

Loading