Celebrity News

To što radi Miroslavu Iliću je greh! Bivši muž poznate pevačice tvrdi - Mirjana Antonović me je ugostila u svom apartmanu

Mirjana Antonović na meti optužbi

To što radi Miroslavu Iliću je greh! Bivši muž poznate pevačice tvrdi - Mirjana Antonović me je ugostila u svom apartmanu

Milos Tesic, G.G. / ATA Images

U priči koja već godinama okupira pažnju javnosti, a čiji su glavni akteri Miroslav Ilić, Mirjana Antonović i njihov sin Devin, mnogi su izneli svoju stranu priče.

Tako je menadžer mnogih estradnih zvezda i bivši muž Lepe Lukić, Vladimir Perović, stao na stranu legendarnog pevača.

Pročitajte: E, moj tata - Ovo je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića

– Mira jeste moja prijateljica, ali moram da je iskritikujem. To je žena koja je obožavala pevače, koji su tada bili velike zvezde. Prvo je imala aferu sa Kićom Slabincem, a i mene je ugostila u svom apartmanu u jednom hotelu, gde smo pili šampanjac.

Njen sin Devin uopšte ne liči na Miroslava. Znajući da je ona njega volela, a sa drugima se provodila, tu može svašta da bude. Znam da Ilić sa njom nikad nije imao ljubavnu vezu, već običan flert. Što se deteta tiče, normalno je da želi da sazna ko ga je napravio – rekao je ranije Perović i naveo da je Mirjana proganjala Miroslava.

– Ona je bila patološki zaljubljena u njega. U to vreme sam držao klub u koji je ona dolazila čak i kada on nije bio tu. Jurila je za njim i na turneji po Australiji. I mene je bez reči ostavila i otišla za njim. Nakon toliko godina nema pravo da mu narušava život, porodicu i brak. To što sada radi je na neki način krivično delo i njen greh. Miroslav je bežao od nje stoga nije ni imao razlog da slavi kad je ona ostala trudna. On ima pravo što ne želi da radi DNK analizu – smatra ovaj nekadašnji plejboj.

Perović se osvrnuo i na Lepu Brenu, koja je umešana u ovu aferu i podržava Miru i Devina.

– Brena je humana i ima decu, pa je sentimentalna. Ona to gleda sa ženske, a ne sa muške strane. Zato je i prihvatila Devina, kao što je i prihvatila sina kojeg joj je Boba doveo. Miroslav ne sme da se ljuti na nju zbog toga, već krivca treba da traži isključivo u Mirjani. Oni sad uništavaju život velikom umetniku. Stvaraju mu traume zbog jedne obožavateljke – poručuje on, prenosi Svet.

Mirjana mu nije ostala dužna, pa ga je pozvala na poligrafsko ispitivanje.

– Vladimir Perović je jedno đubre. Ja sam dolazila u njegov klub zajedno sa Miroslavom. U ovoj priči nisam bitna ja, nego dete. Hajde sad da svi lepo odemo na poligrafsko ispitivanje, ja sam spremna, i da vidimo ko govori istinu, a ko laže – rekla je Mirjana.

Komentari (0)

Loading