Celebrity News

Kakvu devojku Viktor ima: Sofija pozirala u kupaćem, oglasila se i Brena

Devojka Viktora Živojinović se skinula u kupaći

Kakvu devojku Viktor ima: Sofija pozirala u kupaćem, oglasila se i Brena

Antonio Ahel/ATAImages

Devojka Viktora Živojinovića se skinula u kupaći

Nije prošlo ni pola godine otkako je Viktor Živojinović javnosti predstavio novu devojku, Sofiju Spasojević, a čini se da je ona već uveliko deo porodice Živojinović.

Instagram

 

Da je reč o ozbiljnoj vezi Viktor je odmah pokazao tako što je izabranicu poveo na nastup svoje mame. Time je bez mnogo reči jasno stavio do znanja da Lepa Brena nema ništa protiv te romanse.

Pročitajte: Je l' ovo svekrva kakvu biste poželeli? Brena otkrila kakav tretman imaju devojke njenih sinova

Korisnicima društvenih mreža nije promaklo da pevačica lajkuje Sofijine postove, kao i da ona nosi bodi iz Brenine nove kolekcije.

Viktor Živojinović i Sofija Spasojević, inače voditeljka Blic televizije, nerazdvojni su od kraja prošle godine. U nekoliko navrata išli su na romantična putovanja, a leto provode na porodičnoj jahti Živojinovića.

Atraktivna Sofija, koja je nedavno proslavila 24. rođendan, podelila je na svom Instagramu nekoliko fotografija. U kupaćem kostimu sa leopard-dezenom su njene obline došle do punog izražaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

 

Na njen izgled mnogi nisu ostali imuni, pa su usledili brojni komplimenti. Fotografije je prokomentarisala i Lepa Brena, koja je označila da joj se dopadaju.

Komentari (0)

Loading