Celebrity News

Kad pomislim da treba da me seku, želudac mi se okrene: Milica Todorović o operacijama

Izgled Milice Todorović potpuno je prirodan

Kad pomislim da treba da me seku, želudac mi se okrene: Milica Todorović o operacijama

Antonio Ahel/ATA Images

U doba kada estetske operacije više nisu nikav bauk izgled Milice Todorović potpuno je prirodan. Pevačica odbija da ode pod nož jer je, kako kaže, potpuno zadovoljna sobom.

 

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve jesu. Zaista nemam potrebu da stavljam silikone jer, da imam, verujte da bih do sada to uradila.

Pročitajte: Jovana Stojiljković i Olga Danilović se nadale da će ih oženiti, a Bogdan Bogdanović grli OVU pevačicu

Kada samo pomislim da treba da me seku na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba sutra dete da dojim, želudac mi se okrene naopačke. Ja nemam snage za to, plašljiva sam. Meni je sasvim lepo u svojoj koži i ne bih ništa menjala - rekla je Milica i dodala da se često ljudi iz njene okoline šale na račun malog poprsja, kao i da je nagovaraju da ode "pod nož":

- Moji prijatelji su me ranije stalno nagovarali: "Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj pare za drugi." Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Uvek se smejem tome, ali džabe, ja ih volim i ovako malene. Čak me stilistkinja često kritikuje i govori da mi ubaci nešto u haljinu da mi grudi dođu do izražaja.

Lepa Kruševljanka ističe da nema ništa protiv žena koje posećuju plastičara iako ona sama nije jedna od njih.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading