Celebrity News

Težak životni put poznatog pevača: Toliko smo bili siromašni da sam celu školsku godinu nosio jedne pantalone

Amel Ćeman Ćemo odrastao je u velikoj nemaštini

Težak životni put poznatog pevača: Toliko smo bili siromašni da sam celu školsku godinu nosio jedne pantalone

F.S./ATAImages

Pevač Amel Ćeman Ćemo na estradi je dugi niz godina i važi za odličnog pevača i još boljeg kolegu.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Šira javnost upoznala ga je kroz razne emisije u kojima je gostovao. Ipak, retko kad je pričao o svom odrastanju i životu u Crnoj Gori.

Pročitajte: Da te uhvati tuga... Pogledajte u kakvoj oronuloj kući je rasla Seka Aleksić pre nego što se obogatila (FOTO)

Amel Ćeman Ćemo rođen je 1979. godine u Beranama. Završio je srednju medicinsku školu i jedno vreme radio u lokalnoj bolnici kao medicinski tehničar. Kasnije je upisao Medicinski fakultet u Prištini, koji je napustio da bi se bavio muzikom.

Doselio se u Beograd i vrlo brzo postao jedan od najtraženijih klupskih pevača.

Mora se priznati da Ćema život nije mazio. Pre nekoliko godina suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a konačna dijagnoza glasila je – karcinom krajnika.

- Sve je krenulo od mononukleoze koju sam imao, a nisam ni znao da sam zaražen. Na kraju sam se borio sa sepsom – pričao je u emisiji „RTS Ordinacija”.

- Žao mi je što do ljudi ne dopire svest o važnosti zdravlja, sve dok ono ne postane ugroženo – poručio je tom prilikom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U jednom od retkih intervjua u kojima se osvrnuo na detinjstvo, ispričao je da su jako teško živeli jer su roditelji ostali bez posla.

- Preselili smo se na periferiju grada, tata je kupio krave. Nije imao gde da se zaposli – ni on, ni majka. Oni su držali krave, a brat i ja smo raznosili mleko i živeli smo od toga.

Pročitajte: Teška životna priča Slađe Alegro: Jeli smo hleb star šest dana!

Iako nije imao ni ono najosnovnije, nije se žalio.

- Jedne patike sam nosio kroz celu školsku godinu, nekad i duže. Oduševljavao sam se šta god da mi roditelji kupe, jer sam znao da nemaju više da mi pruže. Pružili su mi maksimum i ja sam se pravio da je to nešto najlepše što sam dobio – otvorio je dušu Amel Ćeman Ćemo.

- U prvom i drugom razredu srednje škole imao sam bukvalno jedne pantalone – iskreno je priznao pevač, koji je u emisiji „Pretres” govorio i o ljubavi, prijateljstvu, karijeri... 

 

Komentari (0)

Loading