Celebrity News

Ceca uzela pesmu Miri Škorić: Ova joj poručila samo jedno

Ceca Ražnatović i Mira Škorić godinama su bile najbolje prijateljice

Ceca uzela pesmu Miri Škorić: Ova joj poručila samo jedno

Antonio Ahel/ATAImages

Nakon prekida dugogodišnjeg prijateljstva Ceca Ražnatović i Mira Škorić nisu se dalje sukobile u javnosti.

Nijedna od njih dve na tu temu za medije nije želela da govori, a čini se da je javnost prihvatila opravdanje po kojem su se navodno samo udaljile.

Pročitajte: Ceca konačno prekinula ćutanje! Ovo su razlozi zbog kojih ne govori sa Mirom Škorić: Nek ne troši moje vreme (VIDEO)

Naravno da nije bilo dovoljno ni medijima ni njihovim fanovima, ipak donedavno je na tome prećutno ostalo.

Kada je Ceca sa Majom Berović prepevala njen i Mirin duet „Ne računaj na mene” podigla se prašina, ipak čini se da folk zvezdi bivša drugarica ništa nije zamerila.

Prepucavanja putem medija nastupila su između nje i Maje, ali i to je brzo okončano i to odlukom Mire koja nastoji da ima dobar odnos s kolegama.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Nije gramziva, često na nastupima peva tuđe pesme, često je svoje numere drugima ustupala, dok za neke tvrdi da je i sudbinski propuštala.

- Na primer, meni je ponuđena Cecina „Kukavica” i još mnogo pesama koje su posle otpevali drugi izvodači. 

- Nije mi žao što je nisam snimila, jer ju je Ceca otpevala fantastično. „Kukavicu” danas pevam stalno na nastupima i vole je ljudi - otkrila je Mira svojevremeno i istakla da kvalitet uvek bude nagrađen.

Pročitajte: Srpska majko, pa zar to imaš na laptopu? Ceca na meti kritika zbog jedne fotografije (FOTO)

- Vraćaju se stare pesme što me posebno raduje, mislim na stare numere Zorice Brunclik, Snežane Đurišić, Ane Bekute i dr.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja iskreno često pevam Cecine i Zoričine pesme. Na nastupima volim da pevam pesme mojih kolega, nisam neko ko forsira samo svoje. I dopada mi se što publika prepoznaje kvalitet i što ne sluša instant pesme - zaključila je davno.

 

Komentari (1)

Loading
Cale

06:09 26.08.2024

Istripovana kao opasna a mali miš,jadna na margini ko pevac nista posebno, a i dalje se koprca ,peva pesme koleginice, sa kojom nije u dobrim odnosima,svasta...