Celebrity News

Lepe vesti se u malom mestu brzo čuju: Ceo Orlovat srećan zbog Duška Tošića, majka Nikoleta najradosnija

Komšije o Dušku Tošiću imale šta da kažu

Lepe vesti se u malom mestu brzo čuju: Ceo Orlovat srećan zbog Duška Tošića, majka Nikoleta najradosnija

Privatna Arhiva, Antonio Ahel/ATA Images

Rodno mesto fudbalskog asa je Orlovat, a komšije o Dušku Tošiću imale i te kako šta da kažu.

 

 

Duško Tošić iza sebe ima uspešnu karijeru koja mu je donela bogatstvo koje je uložio u brojne nekretnine.

 

 

Pročitajte: Uprkos svemu Duško Tošić hoće Severinu - Sve detalje za javnost otkrila Karleušina ljuta suparnica (FOTO)

Ipak, nikada nije zaboravio odakle je potekao i porodični dom u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina.

Posle smrti njegovog oca Milorada, od 2018. godine u kući živi samo njegova majka Nikoleta, koja, kako kažu komšije, pati zbog razvoda sina.

- Tošićeva majka je mnogo patila zbog njihovog razvoda. Ona i dalje voli Jelenu, koja je uvek bila brižna i nežna prema njoj. Rodila joj je dve zlatne unuke i na tome joj je veoma zahvalna. Nikoleta zna koliko je Jelena posvećena majka i zato su joj baš teško pale te njihove svađe i sam razvod. Pokušala je prvo da urazumi svog sina, ali je shvatila da ne može i da on tera svoju priču. Kada je videla da oni nikako ne mogu da se dogovore, pozvala je Jelenu i zamolila je da ona spusti loptu i proba na lep način da se dogovori sa Duškom oko svega - preneo je "Star".

U međuvremenu je, kako se navodi, Tošić posetio majku Nikoletu u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, a ono što je iznenadilo tamošnje meštane je činjenica da je nekadašnji reprezentativac tom prilikom počastio i komšije.

Youtube Screenshot

 

- Duška svi u selu vole i poštuju. Kad god bi dolazilo do nekih nesuglasica sa Jelenom, niko nije hteo da daje izjave za medije. Svi uvek veruju da su oni zreli ljudi i da mogu sami da reše sve. Duško je sad majci doneo razne stvari i poklone, a isto je podelio i komšijama koji ga mnogo vole. Svi se u selu obraduju kad saznaju da je tu. Oni imaju dve kuće, nova je preko puta druge, pa se tako u malom mestu lepe vesti brzo pročuju - rekao je izvor za "Republiku".

Komentari (0)

Loading