Celebrity News

Saša i Brena su dva zla! Pevačica zbog čelnika Granda završila na psihoterapiji, pa priznala šta su joj sve radili (FOTO)

Saša Popović i Lepa Brena Grand su pokrenuli pre više od 20 godina

Saša i Brena su dva zla! Pevačica zbog čelnika Granda završila na psihoterapiji, pa priznala šta su joj sve radili (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Saša Popović i Lepa Brena Grand produkciju, a potom i takmičenje "Zvezde Granda", sazdali su iz želje da naprave do sada neviđen format, koji je publici obezbedio nove pevačke nade, a njima zaradu.

Prateći prognoze baba-Vange, proročice koja je Popoviću kazala da će postati moćan, dva poslovna saradnika, prethodno kolege u bendu, oformila su tim koji se ispostavio kao pobednički.

Pročitajte: Posle napuštena dva fakulteta, diploma je ipak stigla! Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

U početku, doduše, a po priznanju tenisera Bobe Živojinovića, sve je krenulo nizbrdo. Dogodio se požar, sve je nestalo u tren oka, ali kako Saša nije gubio nadu, tako je lagano već naredne godine došlo do prvih rezultata.

Narod je obožavao i dan-danas voli da gleda jedno od najpopularnijih takmičenja na Balkanu, malo zbog pevača početnika, malo zbog žirija, koji se iz emisije u emisiju trudi da napravi šou.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Velike zvezde prošle su kroz pomenuti format. Saša Popović i Lepa Brena izrodili su ih u Grand produkciji sopstvenom pronicljivošću i idejom.

Među stotinama onih koji danas mogu da se pohvale velikom popularnošću su Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić, bivši zaljubljeni par koji je učešćem u rijaliti šou-programu "Farma" umalo uništio svoju budućnost.

Nemanja se brzo trgao, te je po izlasku išao uz dlaku Saši i Breni i u neku ruku vratio se nastupima. Milena Ćeranić, po njenoj priči, provela se, narodski rečeno, kao bosa po trnju, a sve zbog iskrenosti i želje da isteruje pravdu.

Istini za volju, njeno predstavljanje u rijalitiju nije bilo najbolje, svađala se sa Nemanjom i drugim učesnicima, psovala, sve je pokazala, osim talenta za pevanje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kao što se i očekivalo, posle svršetka "Farme" povukla se, ali očigledno ne svojom voljom.

Šta se događalo ispričala je ranije:

- Ne bih sada da upirem prstom ni u koga jer je prošlo mnogo vremena, ali bih htela da kažem samo da su se Lepa Brena i Saša Popović najviše ogrešili o mene. Nije sada važno šta se sve dešavalo, ali je bitno da su  još tada pokazali svoje pravo lice.

Pročitajte: Borka i Zorica ovo ne rade, ali kod Brene za malog Aleksandra važi jedno pravilo - Ovako se proslavlja Uskrs u domu Živojinovića

- Oni me nisu voleli, bilo je svašta oko mojih nastupa, ko meni zakazuje tezge, ko ne, zahvaljujući kome ja radim ili ne, ali je sve to sada iza nas. Ne zanima me da se bilo kome pravdam.

Boško Karanović

 

- Nisam ja sad ne znam kolika zvezda, ima mnogo većih od mene. Možda da sam nekima išla uz dlaku, verovatno bih bolje prošla. Postoji jedna stvar, a to je da ljudi ne vole previše kad si iskren. Ja sam uvek bila takva, nisam puštala da bilo ko pljuje po meni, tako da sam uvek bila trn u oku.

- Ne mogu da kažem da se kajem, naprotiv. Oni su se poneli kao dva zla prema meni, nemam drugo objašnjenje, ali, opet kažem, postupci svakog od nas govore o nama samima - rekla je ona za "Republiku".

Iskreno je s javnošću podelila i podatak da je nakon svega završila na psihoterapiji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Dugo nisam mogla da pričam o tom rijalitiju jer je ostavio ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su te onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila.

Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada jako sam ponosna na sebe zaista zbog toga.

Komentari (0)

Loading