Celebrity News

Ana Dabović se porodila! Sreća je stigla tri dana pred njen rođendan: Slika iz porodilišta je nešto najlepše što ćete danas videti

Porodila se Ana Dabović godinu i po dana od rođenja prve ćerke

Ana Dabović se porodila! Sreća je stigla tri dana pred njen rođendan: Slika iz porodilišta je nešto najlepše što ćete danas videti

Privatni album

Da, porodila se Ana Dabović, i to tačno kada su lekari prognozirali.

Doktori su, naime, košarkašici kazali da će na svet doneti drugo dete oko njenog rođendana 18. avgusta, što se i dogodilo.

Pročitajte: Čestitamo! Ana Dabović ponovo će postati mama, a za Story otkriva pol bebe

Mlada sportistkinja, inače mama jedne ćerke, donela je na svet još jednu mezimicu, kojoj se najviše obradovao ponosni otac Ilija Mustura.

Ana i njen izabranik nisu mogli ni da naslute da će već posle prve naslednice čekati rođenje druge, međutim, posrećilo im se, te danas porodica ima povod za slavlje.

Privatna Arhiva

 

- Nismo mogli ni da zamislimo da će druga beba doći tako brzo, ali smo Ilija i ja presrećni. Ne mogu da kažem da su prva tri meseca trudnoće bila teška, ali nije bilo ni lako, jer sam još uvek dojila Milu - kazala je Ana kada se doznalo o njenoj drugoj trudnoći.

- Međutim, sada se stvarno dobro osećam, a termin mi je oko mog rođendana, koji je 18. avgusta. Još uvek ne razmišljamo o tome kako će Mila reagovati kad beba stigne, ali ćemo se truditi da uživa uz nju.

- Pošto mnogo toga već razume, objašnjavamo joj da će uskoro dobiti sestru - istakla je Ana, koja je danas podelila sliku iz porodilišta i potvrdila vest da se po drugi put ostvarila u ulozi majke.

Pročitajte: Razlika od 24 godine mu ne smeta - Ova žena koju gledate na televiziji je UKRALA SRCE Dragana Đilasa, pogledajte zajedničke fotografije

Na slici ona na stolici sedi sa starijom ćerkom, koja gleda u sestricu, očigledno nestrpljiva da je dotakne i poigra se s njom.

Instagram

 

Budući da Ana potiče iz velike porodice veruje se da na broju dva ona i njen suprug neće stati. 

Komentari (0)

Loading