Celebrity News

Mesec i po dana od rođenja sina Tamara Dragičević i Petar Benčina ozareni zbog prelepih vesti: Sreća se samo množi (FOTO)

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine okupan je srećom

Mesec i po dana od rođenja sina Tamara Dragičević i Petar Benčina ozareni zbog prelepih vesti: Sreća se samo množi (FOTO)

Amir Hamzagic/ATAImages

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine svakodnevno obiluje dečjom grajom, a povremeno i plačom malenog Borisa, koji je na svet stigao 6. jula ove godine.

Mališan se rodio pošto su se ponosni roditelji vratili iz večernjeg izlaska. Iznenada, naime, Tamari su krenuli bolovi, te ju je Petar odmah odvezao u bolnicu gde se s lakoćom porodila već posle par sati.

Pročitajte: Pre rođenja trećeg deteta Tamara i Benčina zamenili stan većim - Ovde će maleni Boris spavati (FOTO)

S obzirom na to da joj se slična situacija dogodila i sa prva dva deteta, ćerkom Stašom i sinom Lazarom, te da je sve tri trudnoće nosila bez problema, brojni fanovi lepe glumice nisu mogli a da ne prokomentarišu da nikako ne sme da stane na broju tri.

Dramska umetnica i njen suprug i sami potiču iz velikih porodica. Tamara ima sestru i brata, dok je Petar srednje dete.

Instagram

 

Pre njega na svet je došao brat Igor, a posle njega sestre bliznakinje.

Veruje se da sklad među članovima porodica Benčina - Dragičević poput eliksira deluje na mladi bračni par koji uživa u svojim mališanima i verovatno će, kada se Tamara malo odmori, raditi na tome da još uvećaju brojno stanje.

Pročitajte: Tamara Dragičević u trudnoći jede OVO - Zato se nije ugojila (FOTO)

Za sada su posvećeni naslednicima i sve čine da im detinjstvo protekne sa najlepšim uspomenama.

Gotovo da ne prođe mesec da ne otputuju negde, a rođendane slave gala.

Instagram printscreen

 

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine danas će vrlo verovatno biti prekriven balonima, konfetama, ali i poklonima, a sve zbog toga što je petogodišnjem Lazaru rođendan.

Ponosna mama pohvalila se tom činjenicom, a verovatno će uskoro podeliti sa "instagramerima" i kako je to slavljenik "oduvao" svećice.

Komentari (0)

Loading