Celebrity News

Kumu Vesne Trivalić svakoga dana gledate na televiziji: Mama je dve ćerke, muž joj je producent, svi je obožavaju (FOTO)

Kuma Vesne Trivalić je poznata voditeljka

Kumu Vesne Trivalić svakoga dana gledate na televiziji: Mama je dve ćerke, muž joj je producent, svi je obožavaju (FOTO)

Ata Images/ Radule Perisic

Malo ko zna da je takozvana kuma Vesne Trivalić na venčanju bio glumac Nikola Kojo.

Kolege i jako dobri prijatelji i saradnici, čije se replike iz filma "Mi nismo anđeli" i danas prepričavaju, okumili su se s verom u Boga da će njihov odnos u miru godinama trajati, što im se i obistinilo.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola ne živi u Srbiji, završio je prestižne škole, a tek da vidite koliko je zgodan

Ne postoji projekat u Nikolinoj režiji da mu Vesna makar sitnom ulogom nije dala svoj pečat.

Zbog kuma je dramska umetnica, inače vrsna komičarka, umela da se zaputi čak iz Dubaija, gde je doskoro živela sa suprugom Nenadom Pandurovićem i sinom Nikolom.

Istom merom Kojo je njoj vraćao, a sada, po Vesninom povratku u Beograd, prijateljstvo, kumstvo i kolegijalnost uzdigli su na još viši nivo. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nema sumnje da je Trivalićeva posvećena ljudima koje voli.

Drži ih čvrsto uz sebe, poštuje i ceni, i oslonac je kad god joj prilike to dozvoljavaju.

Mnogi će se složiti da je lepo biti u Vesninoj milosti jer, osim potrebom da pomogne i doprinese, ona obiluje specifičnim humorom i pozitivnom energijom, kojom malo ko može da se pohvali.

U njenom društvu je nezaboravno, samim tim ona se trudi da bude okružena osobama sličnim sebi.

Pročitajte: Ljubavnik Vesne Trivalić je POZNATI OŽENJENI KOLEGA - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, sve je morala da prizna! (FOTO)

Jedna od onih koja joj energetski parira je voditeljka i urednica emisije "TV lica kao sav normalan svet" Tanja Peternek.

Milan Maričić/ATAImages

 

Simpatična voditelja u jednom momentu postala je čak kuma Vesne Trivalić, te su dve odlične drugarice na taj način krunisale svoje prijateljstvo.

 

 

Komentari (0)

Loading