Celebrity News

Jovana Stojiljković i Olga Danilović se nadale da će ih oženiti, a Bogdan Bogdanović grli OVU pevačicu: Pred svima je ljubi

Devojka Bogdana Bogdanovića bila je jedna glumica, sportistkinja, dizajnerka a po svoj prilici biće i jedna pevačica

Jovana Stojiljković i Olga Danilović se nadale da će ih oženiti, a Bogdan Bogdanović grli OVU pevačicu: Pred svima je ljubi

Ata Images/Antonio Ahel

Ko je aktuelna devojka Bogdana Bogdanovića čini se da ne znaju ni najbliži prijatelji olimpijski bronzanog košarkaša.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije opekao se nekoliko puta kada je dozvolio da javnost zadre dublje u njegovu intimu, stoga već par godina, a nakon raskida sa Olgom Danilović i Jovanom Stojiljković emotivni život skriva kao zmija noge.

Pročitajte: Orodili se Milica Todorović i Aco Pejović - Ljubav ne bira

Budući da o tome ne priča za medije, nikada i nije, budući da se sa devojkama, kada je zaljubljen, retko pojavljuje u javnosti logično je što se na sinoćnoj žurci povodom proslave medalje pojavio sam.

Dušan Milenković/ATAImages

 

Bogdan je sa svojim saigračima i prijateljima iz drugih sportskih disciplina slavio duboko u noć u jednom beogradskom klubu, a za atmosferu je bilo zaduženo nekoliko izvođača.

Među njima bila je i Milica Todorović, sa kojom se Bogdan u jednom momentu ponašao vrlo blisko.

Printscreen instagram

 

Ako je suditi po snimku i fotografijama objavljenim na Instagramu, reklo bi se da ju je grlio, ljubio i pokušavao da podigne, a po svoj prilici njoj je pažnja prijala.

Pročitajte: Najpoželjniji neženja ponovo u igri: Bogdan Bogdanović raskinuo sa devojkom pa viđen na nastupu Milice Pavlović

Čitavo jutro Srbija raspravlja o tome hoće li to simpatičnoj plavuši pripasti čast da bude nova devojka Bogdana Bogdanovića ili je tek reč o posledici dobre atmosfere i prijateljskom odnosu.

Printscreen instagram

 

Dok Milica i Bogdan spavaju naslađim snom javnost ih već vidi kao skladan par i pred oltarom.

Kakav razvoj događaja će uslediti vreme će pokazati, činjenica je da su oboje mladi, lepi i uspešni, te da ne bi bilo prvi put da se sportista zagleda u estradnu umetnicu i sa njom skroji porodicu.

Možda će to biti slučaj i ovoga puta..

Komentari (0)

Loading