Celebrity News

Đoković uhvaćen u zagrljaju brinete koja je devedesetih žarila i palila dens scenom: Starija je od njega 20 godina (FOTO)

Druga žena za Novaka Đokovića osim Jelene nije postojala

Đoković uhvaćen u zagrljaju brinete koja je devedesetih žarila i palila dens scenom: Starija je od njega 20 godina (FOTO)

Photo by AELTC/Joe Toth via Getty Images

Nakon trijumfa na Olimpijadi javnost je počela malo dublje da zadire u intimu naših nagrađenih sportista. Piše se o svima, ali čini se najviše o najboljem teniseru sveta.

Elem, pored svih drugih stvari koje se danima već govore o njemu, svi se pitaju da li je neka druga žena za Novaka Đokovića bila ikada ono što mu je danas Jelena.

Pročitajte: Jelena otkrila pravu istinu o Novakovom odnosu sa ocem Srđanom - Njene reči će vas šokirati - Urlao je zbog jedne stvari

Budući da je prvi reket sveta sa suprugom počeo da se zabavlja još u srednoj školi, da su rasli zajedno i jedno drugo modelirali prema svom ukusu, veruje se da pored gustog rasporeda treninga on jednostavno nije imao vremena da se posveti emotivnom životu u meri u kojoj su to činili tada njegovi vršnjaci.

Da li je preispitivanje došlo kasnije, to niko ne zna. Ipak kada je na red došlo venčanje organizovano u Crnoj Gori na Svetom Stefanu, a potom rođenje sina Stefana, pa ćerke Tare tako nešto se nije ni dovodilo u pitanje.

Zaključak koji su svi doneli je da druga žena za Novaka Đokovića nikada nije postojala, da je sportista veran suprug koji sve čini kako bi Jelenu usrećio i stavio je na pijedestal u svom životu zajedno sa njihovim mališanima.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Priča se da su njene želje za njega zapovest, dok se ona istom merom bori za mir u njihovom odnosu i skladan brak.

Tihi su, mirni i povučeni ljudi, koji tek povremeno daju sebi oduška i prirede slavlje za slavu, rođendan ili, pak, povodom pobede na takmičenju.

Tada do izražaja dolaze nove, neotkrivene crte njihove ličnosti, pa i to koga poštuju, s kim se druže, šta cene od muzičke scene.

Da Novak voli zvuk devedesetih svima je poznato. Omiljena grupa navodno mu je "Tap 011", ali čini se i da voli šta su radili Đole i Slađa Đogani.

Pročitajte: Đokovića sa tribina danas bodri i ova žena - U njegovom životu zauzima značajno mesto

U prilog tome govori selfi koji je priredila Slađa sa Novakom, koji se ponosno osmehuje.

Instagram

 

 

U dnu ona je napisala da je sa svojim zemljakom, aludirajući na to da oboje potiču s Kosova.

Komentari (0)

Loading