Celebrity News

Tamara Dragičević nosi ogrlicu zbog koje žene prati nesreća: Mlade je izbegavaju (FOTO)

Ogrlica Tamare Dragičević komad je koji dame retko biraju

Tamara Dragičević nosi ogrlicu zbog koje žene prati nesreća: Mlade je izbegavaju (FOTO)

Antonio Ahel/ATA Images

U stopu "instagrameri" prate modne izbore domaćih zvezda. Tome su sklone najčešće žene, koje svojim komentarima daju prednost dramskim umetnicama u odnosu, recimo, na voditeljke, sportistkinje ili, pak, estradne umetnice, koje preferiraju scenske komade.

Upravo iz potrebe da se gotovo svaki detalj uoči, pantalone, majica, sandale ili, pak, skupocena tašna ili ogrlica Tamare Dragičević svakodnevno su tema šire javnosti i medija.

Pročitajte: Bravo, Staša! Ćerka Tamare Dragičević mami ovako pomaže, zaista je sjajna (FOTO)

Mlada glumica, inače mama troje mališana, Staše, Lazara i Borisa, ima poseban i odavno izgrađen stil.

Svojevremeno je za "Story" istakla da je već negde u srednoj školi volela da drugima nametne svoje mišljenje. Nikada se nije osvrtala na to šta nose drugarice, niti je poput svake druge tinejdžerke menjala sa njima stvari.

Instagram

 

Ne, volela je da bude posebna i jedinstvena i čini se da ju je to, pored naravno neospornog talenta za glumu, dovelo u sam vrh uticajnih umetnika.

Ako se malo isprate njene aktivnosti putem Instagrama, steći će se utisak da supruga Petra Benčine puno radi kao bloger, da joj to baš leži, a interesantan je podatak da su jake firme zainteresovane za saradnju sa njom.

Pročitajte: Pre rođenja trećeg deteta Tamara i Benčina zamenili stan za veći - Ovde će maleni Boris spavati (FOTO)

Stoga se na njenom profilu mogu videti razne zanimljivosti, predivne lokacije u prirodi, hoteli, smeštaji, potrepštine za decu i bebe, ali pre svega "beauty" i modni saveti.

Ogrlica Tamare Dragičević nešto je o čemu se ovoga jutra priča, a sve zbog toga što je reč o komadu izrađenom od bisera.

Instagram

 

 

Po nekom starom verovanju, smatra se da su biseri suze, stoga dame izbegavaju da ih nose, mlade posebno.

Ipak, čini se da je glumica za praznoverje nezainteresovana i u skladu sa željom da bude unikatna, ponela je komad koji je jako lep, a reklo bi se i skup.

Komentari (0)

Loading