Celebrity News

Glumica iz Igre sudbine razvela se od reditelja, novog dečka našla u Kanadi, a u 44. godini očarava u kupaćem

Jelena Đukić se skinula u kupaći kostim

Glumica iz Igre sudbine razvela se od reditelja, novog dečka našla u Kanadi, a u 44. godini očarava u kupaćem

Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Jelena Đukić pažnju javnosti privukla je ulogom u seriji „Igra sudbine”, gde je igrala Višnju, desnu ruku uspešne poslovne žene Ade Kanački.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Gledali smo je i u filmu „Vikend sa ćaletom”, komediji „Složna braća”, ali interesovanje medija izazvala je i brakom sa rediteljem i tragačem u kvizu „Potera” Miloradom Milinkovićem.

Pročitajte: Razvod je dugo krila, ali novu ljubav ne! Ovo je čovek zbog kog Jelena Đukić ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Iako su se Jelena i Milorad razveli pre nekoliko godina, ostali su u prijateljskim odnosima, pa zajedno odgajaju ćerku Divnu.

- Milorad mi veruje, kao i ja njemu. Ako bi se i desilo da imamo suprotan stav o nekoj temi, to smo rešavali nasamo, da Divna ne zna. Što je starija i nas dvoje smo sve opušteniji po pitanju ćerkinog vaspitanja. Svojim ponašanjem dokazuje nam da smo obavili dobar ‘posao’ - rekla je svojevremeno za HELLO!.

Ata Images

 

Poznati supružnici ličnim primerom su pokazali da je i posle kraja braka moguće ostati u dobrim odnosima, pa i sačuvati intimu.

- Imali smo civilizovan razvod, i to je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da svojim primerom pokažemo da zajednica može da postoji čak i ako nije ‘na papiru’.

- Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos nakon rastanka – jasna je lepa glumica.

Pročitajte: Glumac iz Igre sudbine stao na ludi kamen - Mlada oduševila u predivnoj haljini

Novu ljubav upoznala je preko prijateljice, a sreću je pronašla kraj Beograđanina koji živi i radi u Kanadi.

- Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo – rekla je Jelena Đukić u razgovoru za magazin Gloria.

Ovog leta napunila je 44 godine, a fotografije u kupaćem kostimu koje s vremena na vreme objavi na svom Instagram profilu svedoče o njenoj besprekornoj liniji.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading