Celebrity News

Ne želim da zaboravim na dedovinu svoju: Milica Pavlović ima veliku želju

Milica Pavlović rodno mesto čuva u srcu

Ne želim da zaboravim na dedovinu svoju: Milica Pavlović ima veliku želju

Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica ponosna je na činjenicu da je odrasla na selu. Milica Pavlović rodno mesto čuva u srcu.

Gornji Bunibrod kraj Leskovca je njena oaza mira, a iako su joj i baka i deka koji su tamo živeli, nažalost, preminuli, pevačica i dalje rado posećuje mesto u kojem je odrasla i za koje je vežu najlepše uspomene.

Pročitajte:Zgodan, crn i planetarno popularan! Milica Pavlović u zagrljaju ovog poznatog kolege, osmeh na licu sve rekao (FOTO)

- Da, ja volim veliki grad i zahvalna sam velikom gradu koji me je dočekao raširenih ruku i pružio mi sve što može Beograd da pruži, ali volela bih da doživim da imam jednu kućicu, ne mora na dva sprata, jedno parče dvorišta.

Ne znam zašto, verovatno zato što sam odrasla na selu sa kućom i dvorištem. Negde u meni je ostalo to da volim da imam svoje parče zemlje - ispričala je Milica koja je nedavno obnovila bakinu i dekinu kuću u kojoj je odrasla i u kojoj i dan-danas voli da provodi slobodno vreme, na šta je posebno ponosna:


- Kako mi kažemo na jugu Srbije: „Ne želim da zaboravim na dedovinu svoju”. Želim da to bude jedna oaza mira gde ćemo se sakupljati moja porodica i ja i da ostane mojoj porodici kao nešto lepo i da uživaju u tome.

I da su, kao što znam da jesu, ponosni na to što je njihova Milica zaradila i poželela da kad zaradi ne zadrži sve za sebe, nego da i porodici pokloni nešto u čemu mogu da uživaju. Iako mi oni nikada u životu nisu potražili novac, nikada, nikada - naglasila je pevačica.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading