Celebrity News

Proslavila rođendan, pa je zadesila ogromna tuga: Romana zanemela od bola

Romana Panić tužna zbog njegovog odlaska

Proslavila rođendan, pa je zadesila ogromna tuga: Romana zanemela od bola

Instagram/Romana

Romanu Panić u poslednje vreme retko viđamo u javnosti. Nakon što je dala svoju ispovest povodom pljačke u Australiji, pevačica se potpuno povukla kako bi u miru sredila svoj život. 

- Dok čovek živi u prošlosti, ne može da uđe u neku novu fazu i tog jednog dana sam se probudila i rekla sada je dosta, to više ne postoji.

Pročitajte: Velika tuga u domu pevačice: Načisto slomljena, potvrdila da je preminuo - Istina je

To je jedno iskustvo, ja idem dalje, naći ću te greške u sebi koje su neki drugi ljudi iskoristili i naslađivali se mojom mukom, sad treba da nađem šta sam ja to radila pogrešno i da nastavim i idem dalje - rekla je tada iskreno Romana i dodala:

- Bilo je zaista teških momenata. Nisam to htela da otkrivam nikome, mada sam ja do te mere iskrena da se to na mom licu vidi. Ja mogu da se transformišem u deset minuta, zasijam i isto tako se i ugasim.

Toliko sam bila kao neka otvorena knjiga, puštala sam ljudima da uđu u tu moju emociju i opet kažem, Bog nagradi tu iskrenost i nema šanse da vam kad-tad ne da nagradu za sve to ili ako nešto trpite, patnju ili nepravdu, ipak posle određenog vremena to sve dođe na svoje - ispričala je za Blic TV nedavno romana koja je prošlost ostavila iza sebe.

Tek što je proslavila rođendan, Romana je podelila tužnu vest. Njen prijatelj čiji identitet nije otkrila je preminuo.

- Zbogom Komandante. Neka te anđeli čuvaju. Hvala ti za sve - napisala je Romana.

Instagram/Romana

 

 

Komentari (0)

Loading