Celebrity News

Sa Dajanom je dobio Dušana: Ovo je stariji sin Žike Jakšića. Nije odrastao sa ocem, ali se na njega ugleda u svemu

Žika Jakšić ima dva sina

Sa Dajanom je dobio Dušana: Ovo je stariji sin Žike Jakšića. Nije odrastao sa ocem, ali se na njega ugleda u svemu

Antonio Ahel/ATAImages

Žika Jakšić u emisiji „Nikad nije kasno” s takmičarima često priča o privatnom životu, ljubavi i braku, ali svoju intimu retko kad otkriva.

g.g ata images

 

Kao što je poznato, Žika Jakšić se dva puta ženio. Prva supruga Snežana malo je poznata javnosti i danas živi u Nemačkoj. Druga izabranica bila je Dajana Paunović, koja se nakon muzičko-voditeljske karijere okrenula politici.

- U odličnim sam odnosima sa bivšim ženama. Zašto ne bih bio? One su bile moj izbor u određenom periodu života, a uspeli smo da zadržimo dobar odnos jer smo racionalne i zrele osobe. Niko nikog nije toliko povredio da to ne može da se prevaziđe zbog zajedničkog cilja, da zbog našeg poraza ne trpe naša deca – rekao je jednom prilikom.

Amir Hamzagić/G.G. Ataimages

 

Žika Jakšić i Dajana Paunović imaju trinaestogodišnjeg Dušana, dok je sa Snežanom dobio Andriju, zahvaljujući kojem bi uskoro mogao da postane i deda.

Andrija Jakšić, koji je veći deo života proveo sa majkom u Štutgartu, oženio se 2021. godine.

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehosavu, da posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje, posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu – rekao je u jednoj od retkih izjava za medije Andrija, koga ne zanima javna scena.

 

Po profesiji je enolog, a ocu je napravio vino nazvano po njegovoj emisiji „Nikad nije kasno”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

 

- Iako nismo živeli zajedno, uvek sam bio tu da pomognem, na sve moguće načine. Ali, Andrijinoj majci odajem veliko priznanje, jer je imala neuporedivo veći uticaj. Ona je uspela da se izbori i sa njegovim odrastanjem i sa pubertetom. Večno ću joj biti zahvalan – priznao je Žika.

 

 

Komentari (0)

Loading