Celebrity News

Prvo je izgubila Mandu, pa njega: Glumica Olga Odanović u suzama – više ništa nije isto

Olga Odanović se teško miri sa gubitkom kolega

Prvo je izgubila Mandu, pa njega: Glumica Olga Odanović u suzama – više ništa nije isto

Milan Maričić ATA images

Glumica Olga Odanović važi za jednu od naših najboljih glumica ili, bolje rečeno, komičarki. Uprkos brojnim ulogama koje je do sada odigrala, čini se da joj je najveću popularnost donela čuvena Mileva, koju već nekoliko sezona glumi u humorističkoj seriji „Radio Mileva”.

Amir Hamzagic/ATA Images

 

- Sada radim više nego ikada. Nisam ovoliko radila ni kada sam bila mlada. Gluma je moja velika ljubav. To sam izabrala, to obožavam. Kada bih imala šansu za novi život, opet bih bila glumica – priznala je nedavno.

Pročitajte: Evo kolika će biti penzija Olge Odanović - Zakon je neumoljiv

Iako je na korak do penzije, o tome i ne razmišlja.

- Meni penzija ništa ne znači. To će biti samo prekid radnog odnosa u Narodnom pozorištu, gde sam bila od 2006. godine. Za glumca penzija ne postoji.

Olga Odanović je, upravo u Narodnom pozorištu, sarađivala sa rediteljem Jagošem Markovićem, koji je iznenada preminuo prošlog septembra u 57. godini.

Njegovu preranu smrt Olga ni danas nije prebolela.

- On je bio majstor da izazove emociju u glumcima. Za njegove predstave ni sada, a ni dok je bio sa nama, ne možete da nađete kartu, bez obzira na komentare publike – rekla je uvažena glumica, gostujući u emisiji „Kec na 11”.

Ata Images

 

Tokom razgovora, Olga nije mogla da sakrije suze pri pomenu dragog kolege i prijatelja.

- Nije me stid da pokažem emocije. Ljudi se danas stide, sputavaju. To sve ostaje negde unutra, što nije zdravo. A zašto ne pokazati da nekoga volite, da ti neko nedostaje, da ti je neka praznina. Zašto da to ne podelim sa drugima – izjavila je Olga Odanović.

Pročitajte: TATA, LEPO SANJAJ: Ćerka Jagoša Markovića neutešna - Hvala ti za sve do meseca i zvezda

Dugi niz godina ona i njen suprug Dragan Petrović bili su bliski prijatelji sa Miloradom Mandićem Mandom, koji je preminuo 2016. godine. Laureat je nagrade koja nosi njegovo ime.

- Kad sam čula da sam dobila tu nagradu, rekla sam: „Nemojte meni da je dajete, dajte je nekom drugom”. Zaista moram da kažem da je meni bilo mnogo teško, sva osećanja su mi se pomešala. Nije mi bilo lako ni da izgovorim nekoliko rečenica koje sam rekla na dodeli. Prosto, nema dana da ga ne pomenemo i da se ne smejemo njegovim šalama kojima nas je zabavljao – priznala je Olga.

Komentari (0)

Loading