Celebrity News

Bogdan je ponos Srbije, a ovo o njemu niste znali: U horoskopu je Lav, da nije košarkaš, bio bi fudbaler, a najviše voli da jede...

Bogdan Bogdanović oduševio naciju na Olimpijskim igrama u Parizu

Bogdan je ponos Srbije, a ovo o njemu niste znali: U horoskopu je Lav, da nije košarkaš, bio bi fudbaler, a najviše voli da jede...

Dušan Milenković/ATAImages

Košarkaši Srbije nisu se plasirali u finale Olimpijskih igara u Parizu, ali su osvojili srce nacije koja ne krije ljubavi i ponos prema momcima koji su u utakmici sa Amerikancima na terenu ostavili i dušu i telo.

Predvodio ih je sjajni kapiten Bogdan Bogdanović. On će, inače, ovu Olimpijadu pamtiti i po tome što je sa 30 poena postignutih protiv Južnog Sudana postao najbolji strelac Srbije svih vremena.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Bogdan nije krio koliko je teško doživeo poraz od Amerike, ali je i pored toga stao pred kamere, i sa suzama u očima dao izjavu na putu ka svlačionici.

Pročitajte: Najpoželjniji neženja ponovo u igri: Bogdan Bogdanović raskinuo sa devojkom pa viđen na nastupu Milice Pavlović

Sjajni košarkaš će 18. avgusta proslaviti 32. rođendan. Kao i obično, u krugu porodice, koja mu je na prvom mestu.

Ispred svih mu je, ipak, sestra Bojana, koja je žrtvovala svoj privatni život i pridružila mu se u Americi kako bi mu olakšala privikavanje na novu sredinu. Zahvaljujući njoj, mogao je da se opusti i posveti onome u čemu je bez konkurencije - košarci.

Screenshot/RTS

 

U Americi je već dugi niz godina, odavno je stekao status sportske zvezde, a oni koji ga poznaju kažu da je i dalje skroman, sa obe noge na zemlji. Uprkos svemu, uživa u sitnicama koje čine svakodnevicu, a beogradsko naselje Mirijevo, gde je odrastao, ne zaboravlja.

Traku kapitena košarkaške reprezentacije nosi s ponosom, smatrajući da je to izuzetna čast. Ipak, ne krije da bi, da nije uspeo u tom sportu, bio fudbaler.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Odgovarajući na pitanja navijača, koji su želeli da saznaju nešto više o njegovom životu van terena, Bogdan Bogdanović je na pitanje – koje jelo bi mogao da jede do kraja života dao pomalo neočekivan odgovor za vrhunskog sportistu – gurmansku pljeskavicu.

Komentari (0)

Loading